Η δανέζικη πολυεθνική JYSK φθάνει στη Ρόδο

Η δανέζικη πολυεθνική JYSK φθάνει στη Ρόδο

Την παρουσία της στην Ελλάδα ενισχύει περαιτέρω η δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων JYSK που εμπορεύεται είδη σπιτιού και ύπνου.

Η Ρόδος αποτελεί τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της JYSK όπου την προσεχή Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου, θα εγκαινιάσει το εικοστό δεύτερο κατάστημά της στην Ελλάδα.

Το κατάστημα της Ρόδου θα είναι το πρώτο κατάστημα της JYSK σε νησί ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα καταστήματα στη νησιωτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κ. Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Τσιρώνης, Retail Manager της JYSK, εξηγώντας την στρατηγική της εταιρείας αναφέρει : «Η JYSK είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στις αρχές αυτές βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα. Με το κατάστημα της Ρόδου εγκαινιάζουμε την επέκταση του δικτύου μας στη νησιωτική Ελλάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Οι πελάτες στο νέο μας κατάστημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα επίπλων και άλλων προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένα για όλο το σπίτι.Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect».

Η JYSK είναι μια πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων που εμπορεύεται τα πάντα για το σπίτι. Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της JYSK είναι ο Lars Larsen, που άνοιξε το πρώτο του κατάστημα JYSK στο Ώρχους (Aarhus) της Δανίας το 1979. Η JYSK Group αποτελείται από τις εταιρείες JYSK Nordic, JYSK Franchise και DÄNISCHES BETTENLAGER.

Συνολικά οι εταιρείες του ομίλου έχουν 2.677 καταστήματα και απασχολούν 22.000 εργαζόμενους σε 50 χώρες. Ο τζίρος το οικονομικό έτος 16/17 ήταν 3,36 δισ. ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ