Στην Εθνική Πανγαία το Lazart Hotel

Στην Εθνική Πανγαία το Lazart Hotel

Αλλαξε χέρια ένα από τα σημαντικότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, το Lazart Hotel. Η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των ξενοδοχείων αποκτώντας έναντι 7 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο το οποίο μάλιστα έχει ιδιαίτερα υψηλές πληρότητες αφού απευθύνεται σε οικογένειες και προσελκύει τουρίστες από Σερβία, Ρουμανία, Ρωσία κ.λπ.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Lazart Hotel, διαθέτει 74 ιδιαίτερα ευρύχωρα δωμάτια, πολυτελή διαμονή σε ένα προνομιακό σημείο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από τον πολιτιστικό χώρο «Μονή Λαζαριστών», μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της πόλης.

Η Zeus International, o ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, κατάφερε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας του Lazart Hotel να παρουσιάσει υψηλές πληρότητες και τα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα προσελκύοντας το ενδιαφέρον ενός τόσο σημαντικού θεσμικού επενδυτή στην πώληση του ακινήτου.

Παράλληλα, η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συνεισφορά της Zeus International στην ανάδειξη του Lazart Hotel ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία πόλης στη Θεσσαλονίκη και την εμπειρία της σε θέματα διαχείρισης και λειτουργίας τέτοιων μονάδων, ανανεώνει τη μίσθωσή για τα επόμενα 25 χρόνια στη Zeus International.