Προχωρά η ανακατασκευή του Athens Ledra

Προχωρά η ανακατασκευή του Athens Ledra

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η ανακατασκευή του ξενοδοχείου Athens Ledra στη Λ. Συγγρού όπου αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουλίου.

 

Το ανακαινισμένο Athens Ledra θα διαχειρίζεται η Hyatt Regency. Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο σε πλειστηριασμό αγοράστηκε από την εταιρεία «Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Hotel A.E», έναντι 33,5εκατ. ευρώ με σκοπό την λειτουργία του υπό την επωνυμία των γνωστών ξενοδοχείων της Hyatt Regency.

Επιθυμία του επενδυτικού σχήματος είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση της ανακαίνισης του ξενοδοχείου. Στόχος είναι να εκμεταλλευτούν τις ευνοϊκές συγκυρίες που παρουσιάζει ο τουρισμός στην πρωτεύουσα το καλοκαίρι.

Οι εργασίες, που ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο, περιλαμβάνουν την αναδιαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων, των δωματίων, των διαδρόμων, των κυρίων χώρων, των χώρων εστίασης, όπως και την επέκταση του υπογείου του ξενοδοχείου.
Αφορούν ακόμη την προσθήκη στεγάστρων εισόδου, την αλλαγή όψεων και την μετατροπή χώρου στον όγδοο όροφο από στεγασμένο / ανοιχτό αναψυκτήριο σε στεγασμένο / κλειστό χώρο εστιατορίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ