«Καταφύγιο» για ζευγάρια και οικογένειες αποτελεί το Grace Kalamata

«Καταφύγιο» για ζευγάρια και οικογένειες αποτελεί το Grace Kalamata

Η Grace Kalamata είναι ένα εκπληκτικό παραθαλάσσιο καταφύγιο που βρίσκεται λίγο έξω από τη γραφική πόλη της Καλαμάτας στο νοτιοδυτικό τμήμα της Πελοποννήσου στην Ελλάδα. Αποτελείται από 84 δωμάτια και σουίτες και διαθέτει 20 υπέροχα διακοσμημένες κατοικίες, το ξενοδοχείο είναι το ιδανικό καταφύγιο για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν την πολυτελή εμπειρία ενός μπουτίκ ξενοδοχείου που έχει γίνει συνώνυμο με το Grace Hotels.

Όπως σε όλα τα ξενοδοχεία Grace, ο σχεδιασμός θα είναι σε αρμονία με την τοποθεσία, ενώ ενσωματώνει ένα σύγχρονο στοιχείο που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και απλότητα. Το ξενοδοχείο διαθέτει πολλά εστιατόρια, δύο μπαρ, υπερσύγχρονα σπα και συνεδριακές εγκαταστάσεις, ιδανικές για εταιρικές συγκεντρώσεις

Βρίσκεται στην πανέμορφη αμμουδερή παραλία Βελίκα σε μια απομονωμένη παραλία 300 μέτρων, το Grace Kalamata θα βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα δυτικά της Καλαμάτας σε μια περιοχή γνωστή για την εξαιρετική φυσική ομορφιά της. Το ξενοδοχείο προσφέρει θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο και στο όρος Ταϋγέτο.

Το ξενοδοχείο Grace Kalamata βρίσκεται σε τοποθεσία εύκολα προσβάσιμη οδικώς (περίπου 2½ ώρες με το αυτοκίνητο από την Αθήνα) και αεροπορικώς (13χλμ. Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας).

Αυτή η περιοχή, πλούσια σε πολιτισμό και ιστορία, προσφέρει πολλά για να απολαύσουν οι επισκέπτες, από την γραφική παραθαλάσσια πόλη της Πύλου και το Ανάκτορο του Νέστορα, ένα από τα ωραιότερα δείγματα ενός Μυκηναϊκού παλατιού, στο Λουτράκι, γνωστό για τις φυσικές πηγές και τις θεραπευτικές του δυνατότητες spa μέχρι τις ιστορικές πόλεις του Ναυπλίου και της Μονεμβασιάς που βρίσκονται επίσης κοντά. Πολλές παραλίες βρίσκονται κατά μήκος της ακτής όλες εύκολα προσβάσιμες από το Grace Kalamata.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ