Δυναμική διείσδυση στην ηλεκτρική ενέργεια από τη Watt & Volt

Οι στόχοι και οι επόμενες κινήσεις της εταιρείας

Δυναμική διείσδυση στην ηλεκτρική ενέργεια από τη Watt & Volt

Να διευρύνει την παρουσία της στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου επιδιώκει η Watt & Volt μια ελληνική εταιρεία έως το τέλος του 2018. Στις επιδιώξεις της είναι το πελατολόγιό της να φτάσει τους 100.000 πελάτες έως το τέλος του έτους και τις 500.000 έως το 2022.

Μέσα στη χρονιά πρόκειται να ανοίξει 20 καταστήματα ανά την Ελλάδα τα οποία θα προστεθούν στα 10 που ήδη λειτουργούν.

Η εταιρεία - ιδρύθηκε το 2012 εγγράφοντας αρχικά 1.698 πελάτες -, ελέγχεται μετοχικά από την οικογένεια Παπαπαναγιώτου. Σήμερα, ο εναλλακτικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας διαθέτει 50.000 πελάτες, στην πλειονότητά τους οικιακούς καταναλωτές. Παράλληλα, όπως ανέφερε χθες μιλώντας σε δημοσιογράφους ο με μικρά και σταθερά βήματα προγραμματίζεται η επέκτασή της και στην αγορά φυσικού αερίου από τα τέλη Απριλίου.

Η εταιρεία, σύμφωνα με τon πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλος κ. Αναστάσιο Παπαπαναγιώτου δίνει έμφαση στην καινοτομία καθώς και στις ψηφιακές εφαρμογές και υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της, οι οποίες θεωρεί ότι τη διαφοροποιούν από τους υπόλοιπους "παίκτες" της αγοράς.

Προσφέρει την εφαρμογή MyWatt για τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα και την υπηρεσία Smart Everything για βιομηχανίες, αγροτικές παραγωγές και επιχειρήσεις κλπ. Με τις συγκεκριμένες εφαρμογές μπορεί ο πελάτης να ελέγχει από απόσταση τον κλιματισμό, τον φωτισμό, την υγρασία, τις ανάγκες ποτίσματος (για τους αγρότες) κλπ.

Παράλληλα, η εταιρεία, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της σχεδιασμού, θα αυξήσει σε τριάντα τα καταστήματά της, έως το τέλος του έτους. Ήδη διαθέτει δέκα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βέροια, Λάρισα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Πάτρα, Ιωάννινα και Αθήνα.

Σύμφωνα με την διοίκηση η εταιρεία παρουσιάζει κέρδη την τελευταία τριετία ενώ έχει μηδενικό δανεισμό. Με γνώμονα την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε πολλαπλούς τομείς επιχειρηματικής ανάπτυξης ο όμιλος διαθέτει επίσης θυγατρικές σε Βουλγαρία και Σερβία.
Το 2014 ιδρύθηκε η WATT+VOLT Bulgaria EOOD, η οποία κατέχει άδεια εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας σε τελικούς καταναλωτές στην αγορά ενέργειας της Βουλγαρίας, καθώς και άδεια balancing ενεργειακού προφίλ τελικών καταναλωτών.
Το 2015 ιδρύθηκε η WATT AND VOLT DOO Beograd. Η WATT AND VOLT DOO Beograd κατέχει Άδεια Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας στη Σερβία και δραστηριοποιείται στο διασυνοριακό εμπόριο.
Τέλος, η ENERGY SERVICES COMPANY (ESC) είναι εταιρεία παροχής Ενεργειακών Υπηρεσιών, με σκοπό την υλοποίηση λύσεων που επιτρέπουν στους καταναλωτές (οικιακούς και επιχειρήσεις) να παρακολουθούν και να επεμβαίνουν στην κατανάλωση της ηλεκτρικής τους ενέργειας και αποσκοπούν παράλληλα στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ