Πόσο στοιχίζει να ανοίξετε το δικό σας ΑΤΜ γάλακτος

"Ανοίγεται" μέσω franchising o συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα

Πόσο στοιχίζει να ανοίξετε το δικό σας ΑΤΜ γάλακτος

Tη δυνατότητα να ανοίξετε το δικό σας ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη, δίνει ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα ο οποίος διαθέτει σήμερα 64 καταστήματα αυτόματων πωλητών φρέσκου γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

To πρόγραμμα franchise της ΘΕΣγάλα έχει ήδη και έχουν μέχρι τώρα παραχωρηθεί 7 καταστήματα στην Αθήνα και 7 στη Θεσσαλονίκη. Το μέσο κόστος της επένδυσης για την Αθήνα κυμαίνεται στις 120.000 ευρώ. Η διάρκεια της σύμβασης είναι πέντε χρόνια με την δυνατότητα να ανανεωθεί για άλλα πέντε χρόνια ενώ από την ΘΕΣγάλα παρέχεται και αποκλειστικότητα περιοχής.
Οι παραπάνω τιμές είναι «με το κλειδί στο χέρι» ενώ ο ιδιώτης που θα επιλέξει να αναλάβει ένα υπάρχον σημείο ένα ΘΕΣγάλα ή ένα από τα καινούργια επιβαρύνεται και με ένα ποσό 5 χιλιάδων ευρώ για την είσοδο του στο σύστημα και την εκπαίδευση του.
Παράλληλα για την συμμετοχή στις πανελλαδικές ενέργειες marketing ο δικαιοδόχος θα έχει συμμετοχή από 1%-3% (χρέωση ανά δραστηριότητα) επί του τζίρου χωρίς ΦΠΑ.
Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, το μέσο κόστος της επένδυσης κυμαίνεται στα 95.000 ευρώ, ενώ η διάρκεια της σύμβασης είναι πέντε χρόνια με την δυνατότητα να ανανεωθεί για άλλα πέντε χρόνια.
Να σημειωθεί ότι ο Συνεταιρισμός προχώρησε σε μία ακόμη καινοτομία.
Πρόκειται για την πώληση φυσικού χυμού πορτοκαλιού που πωλούνται από τους αυτόματους πωλητές.
Έτσι εκτός, από το φρέσκο γάλα οι καταναλωτές στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη μπορούν τώρα να προμηθεύονται και φυσικό χυμό πορτοκάλι (NFC).
Ο χυμός πορτοκάλι «θες» παράγεται από φρεσκοστυμμένα πορτοκάλια, από επιλεγμένες ποικιλίες παραγωγών της Λακωνίας και της Αργολίδας, διατηρώντας το άρωμα και τη φρεσκάδα της ελληνικής γης. Ο φυσικός χυμός «θες» διατίθεται στους αυτόματους πωλητές παστεριωμένος. Δεν παράγεται από συμπύκνωμα (NFC) και είναι ότι πιο κοντινό στο φρεσκοστυμμένο χυμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ