Πρόγραμμα από την «Κωτσόβολος»για οικοδεσπότες του Airbnb

Πρόγραμμα από την «Κωτσόβολος»για οικοδεσπότες του Airbnb

Παρέχει ένα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης για οικοδεσπότες της Airbnb όπου μέσα από το Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος μπορούν να προμηθευτούν τον εξοπλισμό των καταλυμάτων τους επιλέγοντας τον τρόπο αποπληρωμής τους.

Η Κωτσόβολος, μέσω των υπηρεσιών Β2Β παρέχει εξειδικευμένες λύσεις, τις οποίες εξελίσσει με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στις επιχειρήσεις.Παράλληλα, ακολουθώντας τις εξελίξεις της εποχής, παρέχει ένα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης για οικοδεσπότες της Airbnb όπου μέσα από το Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος μπορούν να προμηθευτούν τον εξοπλισμό των καταλυμάτων τους επιλέγοντας τον τρόπο αποπληρωμής τους.

Κορυφαίες επιχειρήσεις, από τον ξενοδοχειακό, τον εκδοτικό αλλά και τον κλάδο των καλλυντικών, εμπιστεύονται την Κωτσόβολος και το B2Β τμήμα της πραγματοποιώντας έργα για τον εξοπλισμό τους. Μέσα στις εταιρείες αυτές συγκαταλέγονται οι Branco Mykonos, Estée Lauder, Ikos Oceania, Καθημερινές Εκδόσεις ΑΕ, Kalogria Beach Hotel, Lindos Village Resort & Spa, Miraggio Thermal Spa Resort, Sani Dunes και Sani Club.

Η Κωτσόβολος προσφέρει επαγγελματικές λύσεις για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως:

• Επαγγελματικές λευκές συσκευές, μικροσυσκευές και συσκευές καθαρισμού
• Εξοπλισμό μηχανογράφησης, όπως επαγγελματικά desktop, laptop και πολυμηχανήματα
• Ταμειακές λύσεις, όπως POS, ανιχνευτές και κατραμετρητές χαρτονομισμάτων
• Λύσεις προβολής εταιρικών μηνυμάτων, ιδανικές για εταιρίες λιανικής πώλησης
• Λύσεις ψύξης, θέρμανσης, ρεύματος και φωτισμού
• Αναλώσιμα, όπως μελάνια, toner και χαρτί εκτύπωσης

Η Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, παρέχει εξατομικευμένες λύσεις και ειδικά διαμορφωμένες για τις ξεχωριστές εταιρικές ανάγκες. Με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου και απαιτητικού επιχειρηματία, λειτουργεί το δίκτυο των Business Centers, εντός των καταστημάτων Ηρακλείου, Χανίων, Κέρκυρας, Ρόδου, Κορίνθου, Ιωαννίνων, Καλαμάτας, Λεωφ. Συγγρού, Πυλαίας, Πειραιά και Λάρισας, καθώς επίσης και το Τηλεφωνικό Κέντρο με 102 συνεργάτες, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Η Κωτσόβολος με την Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, για ακόμα μία χρονιά θα βρίσκεται στην έκθεση Xenia, στο σημείο συνάντησης των εκπροσώπων της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας, που θα πραγματοποιηθεί 25-27 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο “METROPOLITAN EXPO”. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις Β2Β λύσεις της Κωτσόβολος, που προορίζονται για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις στο Hall 1, περίπτερο C05ID06.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ