Στις 20-22 Οκτωβρίου η Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο

Στις 20-22 Οκτωβρίου η Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο

Στην έκθεση θα συμμετέχουν 202 ελληνικές εταιρείες από μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες τροφοδοσίας και εξοπλισμού όλων των σημείων της μικρής και της οργανωμένης λιανικής.

Η 6η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η εξειδικευμένη εμπορική έκθεση για τα όλα τα σημεία λιανικής πώλησης, θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Στην έκθεση θα συμμετέχουν 202 ελληνικές εταιρείες από μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες τροφοδοσίας και εξοπλισμού όλων των σημείων της μικρής και της οργανωμένης λιανικής.

Και στη φετινή Έκθεση οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει την επίσκεψη διεθνών αγοραστών που προμηθεύουν μεγάλες ευρωπαϊκές αλυσίδες super market από τη Γερμανία, την Ουγγαρία, την Ελβετία, την Κροατία, όπως Aldi, Metro International, Tesco, Edeka, Kaufland, Coop. Στις συμμετοχές της έκθεσης περιλαμβάνονται και περιφέρειες από όλη την Ελλάδα με περισσότερους από 60 παραγωγούς παρουσιάζοντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων με σκοπό την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεών τους στην αγορά της λιανικής.

Η Super Market, Mini Market και Περίπτερο, παρέχει δωρεάν μεταφορά τους από 9 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας. (Ιωάννινα, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Λαμία, Πάτρα, Τρίπολη, Καλαμάτα).

Την Παρασκευή 20/10 από τις 12.00 έως τις 14.00 θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης και η ημερίδα με θέμα: "Προώθηση των περιφερειακών προϊόντων στα ράφια των Super Markets και στα δίκτυα τροφίμων από τον ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ