Ταχογράφοι από τους Αγίους Αναργύρους στο υπ. Μεταφορών του Βελγίου

Ταχογράφοι από τους Αγίους Αναργύρους στο υπ. Μεταφορών του Βελγίου

Ο ταχογράφος παραδίδεται στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ο επαγγελματίας οδηγός εντός 48 ωρών από τη στιγμή που δοθεί η παραγγελία ενώ στην προηγούμενη σύμβαση το όριο παράδοσης ήταν 4 μέρες.

"Made in Greece" είναι οι ταχογράφοι υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας που χρησιμοποιεί το υπουργείο Μεταφορών του Βελγίου.
Τους κατασκευάζει στο εργοστάσιο της στους Αγίους Αναργύρους, εδώ και δύο χρόνια η Veridos Ματσούκης Α.Ε. που επικεντρώνεται στις εκτυπώσεις σε έγγραφα υψηλής ασφάλειας, ενώ από το 2009 μέχρι το 2015 η παραγωγή τους πραγματοποιούνταν στο Μόναχο της Γερμανίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, την περασμένη εβδομάδα, επεκτάθηκε μέχρι το 2019 τo σχετικό συμβόλαιο με το Ινστιτούτο Οδικών και Εμπορευματικών Μεταφορών του Βελγίου (L'Institut Transport routier & Logistique Belgique που υπάγεται στο υπουργείο Μεταφορών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ταχογράφος παραδίδεται στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ο επαγγελματίας οδηγός εντός 48 ωρών από τη στιγμή που δοθεί η παραγγελία ενώ στην προηγούμενη σύμβαση το όριο παράδοσης ήταν 4 μέρες.

Σε ετήσια βάση 25.000 ταχογράφοι παραδίδονται στο Βέλγιο, ενώ η εταιρία τροφοδοτεί με διαβατήρια, ταυτότητες, άδειες οδήγησης, αξιόγραφα κλπ πολλές ξένες χώρες.

«Η αξιοπιστία της εταιρίας μας αποτελεί εγγύηση για το υπουργείο Μεταφορών του Βελγίου και έτσι συνεχίζεται με τους καλύτερους οιωνούς η μακρά και στενή συνεργασία. Μάλιστα, η εταιρία μας διασφάλισε για τους οδηγούς τη μείωση των χρονικών διαστημάτων παράδοσης από τις 4 στις 2 μέρες, καθώς μέσα από ένα εκτεταμένο επενδυτικό πρόγραμμα έχει καταφέρει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στα αιτήματα των συνεργατών της» αναφέρει με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας με το Ινστιτούτο Οδικών και Εμπορευματικών Μεταφορών του Βελγίου, ο διευθύνων σύμβουλος της Veridos Ματσούκης Α.Ε. Ευθύμιος Ματσούκης.

Η εταιρεία διαθέτει τη μοναδική ιδιωτική εγκατάσταση στην Ελλάδα για την προσωποποίηση καρτών, με τεχνολογία laser engraving (ψηφιακή εγχάραξη).
Η εταιρεία, σε συνεργασία με τη Unisystems, παράγει τους αντίστοιχους ταχογράφους και για το υπουργείο Μεταφορών της Ελλάδας έχοντας σύμβαση με έκταση μέχρι το 2020.

Η εταιρία Veridos Ματσούκης Α.Ε.

Η εταιρία Veridos Ματσούκης Α.Ε.. ξεκινάει την πορεία της το 1891 ως ενα μικρό εργαστήριο Γραφικών Τεχνών με κύριο αντικείμενο τις εμπορικές εργασίες. Στην δεκαετία το ?60 αρχίζει η δραστηριοποίηση παραγωγής Εντύπων Ασφαλείας η οποία επισφραγίζεται το 1969 με την έναρξη της επιχειρηματικής συνεργασίας με τη Giesecke & Devrient (G&D) για τη παραγωγή του Ελληνικού Διαβατηρίου..

Το 1972 γίνεται επισήμως υπεργολάβος της G&D. Το 1973 η G&D αναθέτει τις πρώτες παραγγελίες για τη παραγωγή διαβατηρίων. Από τότε είναι αξιόπιστος προμηθευτής της G&D για διαβατήρια και άλλα Έντυπα Ασφαλείας. Το 1999 η εταιρία επενδύει σε μηχανή εκτύπωσης με την μέθοδο της χαλκογραφίας και αναγνωρίζεται έτσι ως μέλος της Διεθνούς Κοινότητας Εκτυπωτών Ασφαλείας.

Το διάστημα από το 1999 ? 2007, με συνεχή ανάπτυξη, καθίσταται ηγέτης στην αγορά των Εκτυπώσεων Ασφαλείας στην Ελλάδα. Εξυπηρετεί περίπου το 70% της εγχώριας αγοράς και εγκαθιδρύει τη δική της παρουσία στην διεθνή αγορά πριν την συνένωσή της με τη G&D. Οι διεθνείς πωλήσεις της επικεντρώνονται σε πολλές χώρες. Παράλληλα με την παραγωγή εντύπων ασφαλείας η εταιρία προμήθευσε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος με μηχανήματα διαλογής και ανίχνευσης γνησιότητας.

Το 2007 η G&D αποκτά το 60% των μετοχών της εταιρίας και δημιουργείται η νέα εταιρεία με την ονομασία Giesecke & Devrient Ματσούκης Α.Ε.. (GDMAT). Αρχίζει ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα, που είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ το 2016 μετά τη σύμπραξη μεταξύ των G&D και BundesDruckerei και τη δημιουργία της VERIDOS GmbH, το όνομα της εταιρείας στην Ελλάδα αλλάζει σε Veridos Ματσούκης Α.Ε. (VDMAT).