Το e – fresh μιλάει και αγγλικά

Το e – fresh μιλάει και αγγλικά
Στην αγγλική γλώσσα είναι πλέον διαθέσιμο το site του ηλεκτρονικού supermarket e-Fresh.gr.

Η προσθήκη της αγγλικής γλώσσας έχει στόχο να εξυπηρετήσει το αγγλόφωνο κοινό της Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι η e-fresh.gr αποτελεί ένα πλήρες ηλεκτρονικό supermarket με πάνω από 12.000 προϊόντα και προσφορές που παραδίδονται στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε λίγες ώρες.

Το e-fresh.gr το οποίο άρχισε τη λειτουργία του στα μέσα του 2016. Δεν συνεργάζεται με αλυσίδα, αλλά διαθέτει από την αρχή νωπά προϊόντα και προς το παρόν καλύπτει την αγορά της Αττικής.

Το e-fresh.gr συνεργάζεται ήδη με 300 προμηθευτές και διαθέτει 10.000 προϊόντα, στα οποία περιλαμβάνονται επίσης βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, επίδεσμοι, κάποια όργανα μέτρησης (πιεσόμετρα κ.ά.), μπαίνοντας εν μέρει και στα «χωράφια» των ηλεκτρονικών φαρμακείων που γνωρίζουν μεγάλη άνθηση στην Ελλάδα. Στους πρώτους 8 μήνες λειτουργίας της έχει παραδώσει πάνω από 30,000 παραγγελίες.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν (ELTRUN), του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου UTURN, μόλις ένας στους τέσσερις Ελληνες καταναλωτές εμφανίζεται να πραγματοποιεί κάπως συστηματικά αγορές μέσω online σούπερ μάρκετ, παρά το γεγονός του ότι σε άλλες αγορές υπάρχει σημαντικότερη προσήλωση των Ελλήνων καταναλωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ