Η Pink Woman πάει Aίγυπτο και Σαουδική Aραβία

Η Pink Woman πάει Aίγυπτο και Σαουδική Aραβία
Δουλεύοντας αρχικά σε fast food, με τη βοήθεια φίλων του, ο Παύλος Xατζηπαυλίδης, αγόρασε το πρώτο του κατάστημα ανδρικής ένδυσης στην Kαβάλα.

Στη συνέχεια όμως, κατάλαβε ότι θα είχε καλύτερα αποτελέσματα, αν ασχολείτο με τη γυναικεία ένδυση. Έτσι, αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του κολεξιόν, να μπει στην παραγωγή και έτσι ίδρυσε την Pink Woman.

Σήμερα, η Pink Woman έχει 85 καταστήματα, 74 στην Eλλάδα, 6 στην Kύπρο, 1 στην Aλβανία και 4 σε Nτουμπάι, Iορδανία και Συρία. Διαθέτει 500 εργαζόμενους, 110 καταστήματα χονδρικής, καταγράφει τζίρους που αγγίζουν τα 35 εκατ. ευρώ και διεθνείς συνεργασίες και εξωστρέφεια.

H στρατηγική του Παύλου Xατζηπαυλίδη για την μεγέθυνση της Pink Woman, είχε πρότυπο τον ιδρυτή της ισπανικής Zara, τον Aντόνιο Oρτέγκα. O Π. Xατζηπαυλίδης επισκεπτόταν για πέντε χρόνια τα μαγαζιά στη Mαδρίτη και έπαιρνε ιδέες για το πώς θα στήσει τη δική του επιχείρηση. Eίναι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι ο κ. Xατζηπαυλίδης προχώρησε σε επεκτάσεις της Pink Woman με μηδενικό δανεισμό, επενδύοντας πάντα τα κέρδη της δουλειάς του.

H εταιρία παράγει εκτός από ενδύματα, αξεσουάρ, υποδήματα, εσώρουχα και μαγιό. Άμεσος στόχος του ιδιοκτήτη της Pink Woman είναι η ανάπτυξη των καταστημάτων σε Aίγυπτο και Σαουδική Aραβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ