Η Creta Farms πάει ...ΠΓΔΜ

Η Creta Farms πάει ...ΠΓΔΜ
Η Creta Farms ανακοίνωσε την είσοδο στην αγορά της FYROM (πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας), με τα προϊόντα της σειράς ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ.


Από τις αρχές τους έτους, τα προϊόντα θα βρίσκονται τόσο στα ράφια των super markets (οργανωμένο λιανεμπόριο) όσο και στα κανάλια αυθόρμητης αγοράς, μέσω στρατηγικής συμφωνίας με τοπικό συνεργάτη.

Η διείσδυση και σε αυτή τη χώρα, σε συνδυασμό με την Ρουμανία και την Βουλγαρία, συνιστά πρόσφορο έδαφος για την περαιτέρω ανάπτυξη της CRETA FARMS στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Με βάση συγκεκριμένες ενδείξεις της CRETA FARMS, θα υπάρξει μια γρήγορη διείσδυση των πατενταρισμένων προϊόντων με ελαιόλαδο τα οποία αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια διαφοροποιημένη επιλογή.

Αμφότερες οι πλευρές θα υποστηρίξουν συγκεκριμένο πλάνο διαφήμισης. Η εταιρεία με την οποία θα συνεργαστούμε στην αγορά της FYROM, είναι εκ των μεγαλυτέρων διανομέων στη χώρα και εξυπηρετεί το σύνολο της αγοράς τόσο του μοντέρνου εμπορίου όσο και των καναλιών της αυθόρμητης αγοράς με πρόσβαση σε 2581 σημεία, αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ