Μειώνει την παραγωγή η Samsung μετά το φιάσκο του Galaxy Note 7

Μειώνει την παραγωγή η Samsung μετά το φιάσκο του Galaxy Note 7
Η παράδοση της Samsung είναι να κυκλοφορεί κάθε χρόνο δυο σειρές ναυαρχίδων, τα Galaxy S και Galaxy Note. Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες που έρχονται από την πατρίδα της την Ν. Κορέα λένε ότι από το 2017 θα αλλάξει τακτική και θα λανσάρει μια μόνο ναυαρχίδα.

Μετά την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 7 και την απόσυρσή του, η Samsung σκέφτεται να αλλάξει την στρατηγική της στα smartphones κυκλοφορώντας μια μόνο top-end συσκευή μέσα στη χρονιά, ίσως της δώσει περισσότερο χρόνο να διασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων της (αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε αν η αποτυχία του Note 7 οφείλεται σε πιθανή βιασύνη).

Όλα τα προηγούμενα χρόνια οι fans της Samsung είχαν συνηθίσει να επιλέγουν μεταξύ αρκετών ναυαρχίδων. Φέτος κυκλοφόρησε στο πρώτο μισό του 2016 τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο ήρθε το Samsung Galaxy Note 7. Το 2015 έκανε το ίδιο, μόνο που το Samsung Galaxy Note 5 συνοδεύτηκε και από το Samsung Galaxy S6 edge+.

H Korea Herald επισημαίνει ότι το οικείο σύστημα των δυο ναυαρχίδων μέσα στη χρονιά δεν θα επαναληφθεί το 2017. Η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες από εταιρεία που συνεργάζεται με την Samsung, αλλά ακόμη οι προμηθευτές δεν έχουν ενημερωθεί. Ίσως η απόφαση να μην είναι ακόμη ειλημμένη.

Να σημειωθεί ότι τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο από τη Samsung, αλλά σίγουρα έχει στα σκαριά διάφορα σχέδια για το πως θα κάνει την αποτυχία του Samsung Galaxy Note 7 να ξεχαστεί.

Προς το παρόν εμείς αυτό που περιμένουμε είναι η κυκλοφορία του Samsung Galaxy S8 στο πρώτο τρίμηνο του 2017, αν θα κυκλοφορήσει νέο Note ή κάποιο άλλο high-end smartphone, είναι κάτι που θα το δούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ