Ποια πολυεθνική ρίχνει 25 εκατ. ευρώ στην ελληνική αγορά - Το νέο εργοστάσιο

Ποια πολυεθνική ρίχνει 25 εκατ. ευρώ στην ελληνική αγορά - Το νέο εργοστάσιο
Παρουσία πλήθους εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, συνεργατών αλλά και των ανθρώπων της εταιρίας, η Παπαστράτος παρουσίασε επτά νέες γραμμές παραγωγής και μία υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας καπνού στις 22 Απριλίου.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ενημέρωση, «με τη συγκεκριμένη επένδυση, το εργοστάσιο της Παπαστράτος μετατρέπεται σε εξαγωγικό κέντρο, καθώς το 60% της παραγωγής κατευθύνεται πλέον σε περισσότερες από 30 χώρες σ΄ όλο τον κόσμο, από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη έως τη Σιγκαπούρη, το Μεξικό και την Ινδονησία».

Πρόκειται - προστίθεται στην ανακοίνωση - για μια ακόμη κίνηση της Παπαστράτος που δίνει πολύπλευρη ώθηση στον κλάδο, ανοίγει δρόμους στα ελληνικά καπνά και αποδεικνύει για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη της εταιρίας στην ελληνική καπνοκαλλιέργεια. «Η Παπαστράτος, δημιουργεί προστιθέμενη αξία και προοπτικές για την οικονομία και την ελληνική επιχειρηματικότητα, επενδύοντας στα ελληνικά καπνά και επιδιώκοντας σταθερά την ανάπτυξη του κλάδου συνολικά» τονίζεται στη συνέχεια.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι «ο μοναδικός συνδυασμός ενός μεγάλου οργανισμού με παγκόσμια δυναμική όπως η Philip Morris International με την ελληνική ψυχή της Παπαστράτος μάς δίνει την δυνατότητα από μια σταθερή, υγιή βάση να επενδύουμε και να στηρίζουμε διαρκώς την ελληνική επιχειρηματικότητα προσφέροντας προστιθέμενη αξία αλλά και προοπτική στην οικονομία της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο, υλοποιούμε ένα ευρύ επενδυτικό πρόγραμμα, μέρος του οποίου είναι η εγκατάσταση που εγκαινιάζουμε».

Υπενθυμίζοντας ότι η Παπαστράτος είναι η δέκατη μεγαλύτερη επιχείρηση στην Ελλάδα, ο κ. Χαρπαντίδης διαβεβαίωσε ότι «στρατηγική μας επιλογή είναι να στηρίζουμε τη χώρα και να βοηθούμε την ανάπτυξη. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έτσι ώστε το δοκιμασμένο “χαρμάνι” της επιτυχίας να οδηγήσει την Παπαστράτος και για τα επόμενα 85 χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ