Πωλητήριο σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

Πωλητήριο σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου
Σε δημοπρασία πρόκειται να τεθεί το Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Οι ιδιοκτήτες του πεντάστερου ξενοδοχείου, David και Simon Reuben έχουν προγραμματίσει τη διεξαγωγή της δημοπρασίας για τις 24 Απριλίου, ενώ στην τιμή της πώλησης συμπεριλαμβάνονται όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου, το εστιατόριο, καθώς και τα καταστήματα.

Μέχρι στιγμής, οι υπεύθυνοι του Plaza Hotel δεν έχουν προχωρήσει σε δηλώσεις.

Το ιστορικό

Η Sahara India Pariwar, μια εταιρίαχρηματοοικονομικών υπηρεσιών, είχε υποθηκεύσει το περίφημο ξενοδοχείο σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει 100 δισ. ρούπιες($ 1,6 δισ) για να αποπληρώσει το χρέος του ο ιδιοκτήτης του Plaza, Subrata Roy.

Το ξενοδοχείο

Το Hotel Plaza διέθετε 800 δωμάτια, αλλά μετά την πρόσφταη ανακαίνηση το ξενοδοχείο αποτελείται από 282 δωμάτια και από 165 ιδιωτικές κατοικίες, από τις οποίες η κάθεμια κοστίζει γύρω στα 50 εκατ. δολάρια.

Το Plaza διαθέτειεστιατόρια και μπαρ παγκόσμιας κλάσης, όπως το κομψό Champagne Bar, το περίφημο Rose Club, το Plaza Food Hall και το The Palm Court.

Στο The Plaza θα βρείτε επίσης το παγκοσμίου φήμης Shops at The Plaza, με πολυτελείς μπουτίκ, καταστήματα με εκλεκτά τρόφιμα και εγκαταστάσεις υγείας και ευεξίας, μεταξύ των οποίων το Caudalie Vinotherapie ® Spa, το Warren-Tricomi Salon και ένα γυμναστήριο La Palestra.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ