Ποιες μεγάλες εταιρείες στοιχημάτων ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ποιες μεγάλες εταιρείες στοιχημάτων ενώνουν τις δυνάμεις τους
Δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων, δίνουν τα χέρια μετά την απόφασή τους να συγχωνευθούν δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες online εταιρείες στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο.

Ο λόγος για την Paddy Power και την Betfair.Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, οι μέτοχοι της Paddy Power θα κατέχουν το 52% της εταιρείας και οι μέτοχοι της Betfair θα κατέχουν το 48%.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της Betfair, Breon Corcoran, ο οποίος εντάχθηκε στην Paddy Power πριν από τρία χρόνια, θα είναι αυτός που θα διευθύνει τη νέα εταιρεία. Η διευθύνων σύμβουλος της Paddy Power, Andy McCue, θα έχει τη θέση του γενικού διευθυντή και ο Gary McGann, ο πρόεδρος της Paddy Power, θα προεδρεύει στην νέα εταιρεία.

Η νέα εταιρεία αναμένεται να έχει έσοδα άνω των 1,1 δισ. λιρών και θα διευρύνει την κλίμακα των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων παρέχοντας ευκαιρίες σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Αυστραλία, μειώνοντας παράλληλα το κόστος.

Οι δύο εταιρείες ανέφεραν χαρακτηριστικά για το νέο επιχειρηματικό τους εγχείρημα.

«Ο συνδυασμός έχει επιτακτική στρατηγική λογική και αποτελεί μια ελκυστική ευκαιρία για τις δύο εταιρείες να ενισχύσουν τη θέση τους στα online στοιχήματα και τα τυχερά παιχνίδια και να παραδώσουν τις συνέργειες, τα οφέλη των πελατών και την αξία των μετόχων».

Η συμφωνία αυτή των δύο εταιρειών έρχεται δύο μήνες αφότου η Ladbrokes και η Gala Coral αποκάλυψαν τα σχέδιά τους για τη δημιουργία του μεγαλύτερου bookmaker της Βρετανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ