Πώς ο κυρ Κώστας, «40 χρόνια φούρναρης», έγινε Constantin. Μπορείς και εσύ...

Πώς ο κυρ Κώστας, «40 χρόνια φούρναρης», έγινε Constantin. Μπορείς και εσύ...
Μπορεί η κλασική ατάκα «40 χρόνια φούρναρης» να δημιουργεί την αίσθηση ότι απαιτείται τεράστια εμπειρία για να ανοίξει κάποιος ένα φούρνο και να πετύχει,

ωστόσο δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού η «τεχνολογία» έχει προχωρήσει τόσο πολύ που μάλλον δεν απαιτούνται πλέον δεκάδες χρόνια προϋπηρεσίας, αλλά κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ επένδυσης για να τα έχετε όλα στο.... φούρνο!!! Και αυτό γιατί ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να προμηθεύεται όλα τα προϊόντα «Constantin» τα οποία αποστέλλονται σε καθημερινή βάση φρέσκα.
Κάπως έτσι μεταφράζεται η πρόταση franchise των φούρνων «Constantin» η οποία ξεκίνησε το 1980 όταν ο κυρ Κώστας μετά από πολλά χρόνια εργασίας σε φούρνο συγγενή του και αφού έμαθε την δουλειά του «τεχνίτη» δίπλα σε καταξιωμένους Γιαννιώτες «μάστορες», αποφάσισε να γκρεμίσει το πατρικό του, επί της Λ. Φιλαδελφείας και Πατηνιώτη στο Μενίδι, και να φτιάξει τον δικό του φούρνο. Το κατάστημα «Κωνσταντίνος» για τα πρότυπα της εποχής έγινε σύντομα πόλος έλξης για όλο το Μενίδι και την ευρύτερη περιοχή των Δυτικών Προαστίων, ενώ αργότερα με την φήμη που απέκτησε, Αθηναίοι από κάθε γωνιά της Αττικής πήγαιναν για να προμηθευτούν το φημισμένο «Ψωμί του Μενιδίου». Τριαντατέσσερα χρόνια αργότερα η εγγονή του κυρ Κώστα, αποφασίζει να δημιουργήσει τους φούρνους «Constantin» τιμώντας τον παππού της, και να αναπτύξει την επιχειρηματική δραστηριότητα των φούρνων «Constantin» σε όλη την Αττική.
Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο της επιχείρησης, τα δεκάδες πρατήρια φούρνου που προμηθεύονται το ψωμί κατέστησαν αναγκαίο πλέον, να δημιουργηθεί σε κάθε γωνιά της Αττικής ένας φούρνος «Constantin», δίνοντας την ευκαιρία σε επενδυτές – δικαιοδόχους να έχουν το δικό τους ολοκληρωμένο κατάστημα, ...»
Το πλάνο ανάπτυξης της εταιρίας
Το αρχικό πλάνο των «Constantin» αφορά σε 15 νέα καταστήματα στην Αττική μέχρι το τέλος του 2015. Με σκοπό την ενίσχυση του αναπτυξιακού πλάνου, η διοικητική ομάδα των «Constantin» επιδοτεί τα νέα καταστήματα, με χαμηλά entry fees και συμπιεσμένο κόστος διαμόρφωσης των καταστημάτων, με το «κλειδί στο χέρι» και φυσικά, πάντα, ανάλογα με την κατάσταση του ακινήτου.
Για το 2016, το πλάνο των «Constantin» αφορά πλέον την ανάπτυξή τους πανελλαδικά, με πρώτες περιοχές προτίμησης, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και την Λάρισα.

Δείτε τις προδιαγραφές και το κόστος της επένδυσης ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ