Η πασίγνωστη αλυσίδα πίτσας που μπαίνει στα… σουβλάκια

Η πασίγνωστη αλυσίδα πίτσας που μπαίνει στα… σουβλάκια
Την κίνηση την είχε προαναγγείλει ο επικεφαλής της εταιρείας από το περασμένο φθινόπωρο. Τώρα όμως ήρθε η ώρα των…εγκαινίων. Μια πασίγνωστη αλυσίδα πίτσας, επεκτείνει τα σχέδιά της στο σουβλάκι. Δημιουργεί καινούργια επώνυμη αλυσίδα για το αγαπημένο φαγητό του Έλληνα, και φυσικά, κρατάει την ίδια επωνυμία.


Ο λόγος για την Pizza Fun. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο επικεφαλής της εταιρείας Κώστας Αντάρας, σε σχετική συνέντευξή του είχε πει ερωτώμενος για τα μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης:

«Ο στόχος μας είναι να καλύψουμε όλη την Ελλάδα με 140 καταστήματα και να μετεγκαταστήσουμε τα παλιά καταστήματα σε πιο εμπορικά πόστα. Το χρόνο που μας πέρασε μετεγκαταστήσαμε πέντε καταστήματα, ανοίξαμε το πρώτο στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζουμε και το δεύτερο, ενώ ακολουθεί και κατάστημα στη Λαμία. Το νέο μας εγχείρημα είναι η δημιουργία νέας αλυσίδας Souvlaki Fan. Ήδη το πρώτο πιλοτικό κατάστημα κατασκευάζεται στο Περιστέρι»

Και τώρα ήρθε η ώρα των εγκαινίων: Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας σουβλάκι FAN θα λειτουργήσει στην οδό Ακροκορίνθου 25 και Βεάκη στο Περιστέρι.

Η PIZZA FAN είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της pizza delivery από το 1996. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996 και σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα στο χώρο του pizza delivery. Σήμερα η εταιρία αγγίζει τα 64 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η αλυσίδα αναπτύσσεται με τη μέθοδο του franchising. Έχει μάλιστα δύο μοντέλα επένδυσης:

1. Πλήρους επένδυσης:

Η πλήρης επένδυση franchise έχει αρχικό ύψος 100.000€ συν 20.000€ δικαίωμα εισόδου (entry fee).

2. Με εγγύηση BFL:

Στο μοντέλο BFL (Business Facility Lease), η εταιρία κάνει την επένδυση και εσύ καταθέτεις εγγύηση 40.000€ η οποία επιστρέφεται στην περίπτωση λύσης της συνεργασίας για οποιοδήποτε λόγο, συν 20.000€ δικαίωμα εισόδου (entry fee) που δεν επιστρέφονται. Η κατασκευή και ο εξοπλισμός στο μοντέλο BFL γίνεται με έξοδα της εταιρίας. Τη δυνατότητα εγγυημένης επένδυσης, μπορείς να την εκμεταλλευτείς εάν θέλεις να επενδύσεις σε περιοχές άμεσου ενδιαφέροντος της εταιρίας ή να αποκτήσεις ένα εταιρικό κατάστημα που ήδη λειτουργεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ