Νέος πρόεδρος στην British American Tobacco Hellas

Νέος πρόεδρος στην British American Tobacco Hellas
Καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της British American Tobacco Hellas ανέλαβε ο κ.Gianpiero Pazzanese, όπως

ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Ο κ. Pazzanese θα έχει την ευθύνη για την παρουσία της British American Tobacco στις αγορές της Ελλάδας, της Μάλτας, της Κύπρου και του Ισραήλ.

Ο κ. Pazzanese εντάχθηκε στο δυναμικό της British American Tobacco στην Ιταλία το 2005 και 2 χρόνια αργότερα έγινε μέλος της Διοικητικής Ομάδας στη χώρα. Τα τελευταία 3 χρόνια διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της British American Tobacco στη Δυτική Ευρώπη από τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο κ. Pazzanese εργάστηκε για 2 χρόνια στην βιομηχανία αυτοκινήτων κατά την περίοδο κατασκευής του εργαστασίου της FIAT Mirafiori στο Τορίνο της Ιταλίας, ενώ η σταδιοδρομία του περιλαμβάνει 5 χρόνια στον τομέα παροχής στρατηγικών συμβουλευτικών υπηρεσιών του διεθνούς ομίλου εταιρειών management consulting Bain & Company.

O κ. Pazzanese διαδέχεται τον κ. Matthieu Juery, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Global Brand Director για το διεθνές εμπορικό σήμα Rothmans, με έδρα τα κεντρικά γραφεία της Βritish American Tobacco στο Λονδίνο.

Ο Όμιλος British American Tobacco Group plc. αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες παγκοσμίως, με portfolio προϊόντων που ξεπερνάει τα 200 εμπορικά σήματα και διατίθενται σε περισσότερες από 180 χώρες. Η British American Tobacco Hellas είναι από το 1999 μια από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα, με σημαντική συμβολή στην ελληνική οικονομία. Ανάμεσα στα προϊόντα της συγκαταλέγονται τα τσιγάρα Prince, Dunhill, Peter Stuyvesant, Lucky Strike, Pall Mall κ.λπ., καθώς και προϊόντα καπνού για στριφτά τσιγάρα, ανάμεσα στα οποία τα brands Lucky Strike, Craven and Pall Mall.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ