Βραβείο Εφοδιαστικής Αλυσίδας στη METRO από το ΕΒΕΑ

Βραβείο Εφοδιαστικής Αλυσίδας στη METRO από το ΕΒΕΑ
Με το βραβείο στην κατηγορία Εφοδιαστική Αλυσίδα διακρίθηκε η METRO A.E.B.E. στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2014 που πραγματοποιήθηκαν

πρόσφατα.

Η διάκριση αυτή, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία, αποτελεί το επιστέγασμα των δραστηριοτήτων και της επένδυσης ύψους 35 εκατ. ευρώ που πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια με τη δημιουργία του Κέντρου Διανομής της στα Οινόφυτα Βοιωτίας, το οποίο αποτελεί εφαλτήριο τόσο για την περαιτέρω ανάπτυξή της, όσο και για την προσφορά καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες της.

Το Κέντρο Διανομής της ΜETRO αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα στην Ελλάδα. Βρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση επιφάνειας 100 στρεμμάτων, ενώ οι κτιριακές εγκαταστάσεις αποτελούνται από κτίρια αποθηκών, εμβαδού 40.000 τ.μ. και βοηθητικά κτίρια, εμβαδού 1.200 τ.μ. Η συνολική χωρητικότητά του ανέρχεται στις 30.000 παλετοθέσεις και απασχολεί 350 εργαζόμενους, ενώ κάθε χρόνο παρουσιάζει συνεχή αύξηση διακίνησης, που για το 2013 ξεπέρασε τα 26.500.000 κιβώτια και τα 150 δρομολόγια ημερησίως.

Τα Βραβεία ΕΒΕΑ απονέμονται εδώ και 19 χρόνια σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, ως αναγνώριση και επιβράβευση των δραστηριοτήτων τους στον επιχειρηματικό κόσμο και ως κίνητρο για την περαιτέρω προώθηση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας.

Η METRO Α.Ε.Β.Ε. αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, διαθέτοντας σήμερα 59 καταστήματα της αλυσίδας supermarket My market και 45 καταστήματα της αλυσίδας METRO Cash & Carry.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ