Τablet από τη Μαρινόπουλος "με τέτοια προσφορά θα κολλήσεις"

Τablet από τη Μαρινόπουλος "με τέτοια προσφορά θα κολλήσεις"
Tablet F&U με οθόνη 9” 1024x600, κάμερα Dual, μνήμη 1GB DDR3 RAM, λειτουργικό Android 4.2.2 Jelly Bean και επεξεργαστή Dual Core Cortex A9 CPU,

παρέχει η Μαρινόπουλος Α.Ε. σε όσους καταναλωτές επισκέπτονται τα καταστήματά της.
Η εταιρεία δίνει την ευκαιρία σε όσους μαζέψουν και κολλήσουν αυτοκόλλητα σε ειδική καρτέλα, να αποκτήσουν ένα tablet F&U, μόνο με 30 ευρώ!
Συγκεκριμένα, η ενέργεια με τίτλο «Με τέτοια προσφορά θα κολλήσεις», θα υλοποιηθεί από τις 2 Ιουνίου έως τις 12 Ιούλιου 2014, στο υπερμάρεκτ Carrefour στο εμπορικό κέντρο City Gate, στο Carrefour Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στα υπερμάρκετ Carrefour στην Ευκαρπία, την Πάτρα, τη Ρόδο, το Άργος, τα Γιάννενα, την Καλαμάτα, τα Μουδανιά και τη Λάρισα.
Οι καταναλωτές που πραγματοποιούν τις αγορές τους στα καταστήματα που συμμετέχουν στην ενέργεια, για κάθε 10€ παίρνουν από το ταμείο 1 αυτοκόλλητο. Μόλις συγκεντρώσουν 30 αυτοκόλλητα, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το tablet με επιβάρυνση αξίας 30 ευρώ.
Η παραλαβή των tablet μπορεί να γίνει από τις 2 Ιουνίου 2014 μέχρι τις 16 Αυγούστου 2014 με την παράδοση της συμπληρωμένης καρτέλας και των αντίστοιχων ταμειακών αποδείξεων από τα συμμετέχοντα καταστήματα Carrefour. Σημειώνεται ότι η ενέργεια ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, καθώς και ότι οι ταμειακές αποδείξεις πρέπει να αφορούν αγορές που πραγματοποιηθήκαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο (2/06 - 12/07).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ