Τί φέρνει η επόμενη ημέρα της εξαγοράς για την Praktiker

Τί φέρνει η επόμενη ημέρα της εξαγοράς για την Praktiker
Υπό την ιδία επωνυμία θα συνεχίσει τη δραστηριοποίηση της στην ελληνική αγορά η Praktiker μετά την εξαγορά της από τον καναδικό όμιλο Fairfax Financial Holdings Limited, ανακοινώθηκε σήμερα.


Η εταιρεία σε όλη αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο διατήρησε τη θέση της στην αγορά, έχοντας ως κινητήριο δύναμη τους ανθρώπους της. Με τη στήριξη του νέου μετόχου και με τη συμβολή των εργαζομένων της, η Praktiker Hellas στοχεύει στην αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που ξεδιπλώνονται μελλοντικά. Η υλοποίηση αυτής της επένδυσης αποτελεί επιβεβαίωση εμπιστοσύνης στις θετικές προοπτικές της εταιρείας αλλά ταυτόχρονα και αισιόδοξο μήνυμα για την ελληνική οικονομία και τη χώρα.
Στρατηγικοί άξονες της νέας εποχής, σύμφωνα με την εταιρεία, μεταξύ άλλων, είναι οι ανταγωνιστικές τιμές, η εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και σαφώς οι καινοτομίες, που αποτελούν εξάλλου τα βασικά στοιχεία που βοήθησαν την εταιρεία να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες συνθήκες και να παραμείνει υγιής.
Η Praktiker Hellas αριθμεί σήμερα 1.200 εργαζόμενους και δίνει προτεραιότητα στους Έλληνες προμηθευτές, οι οποίοι αποτελούν το 85% του συνόλου.
Ο γενικός διευθυντής, Ιωάννης Σελαλμαζίδης, δήλωσε σχετικά: «Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα καθώς "γυρίζουμε σελίδα" και ξεκινά μια νέα δυναμική και αναπτυξιακή πορεία για την Praktiker Hellas. Στηριζόμενοι στην μακρόχρονη εμπειρία μας, τη γνώση της αγοράς και διαθέτοντας την ευελιξία που απαιτείται, προσβλέπουμε με πολλή αισιοδοξία στο μέλλον έχοντας στο πλευρό μας τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας και τους Έλληνες καταναλωτές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ