Χρηματοδότηση 5,2 εκατ. ευρώ για δύο έργα στον Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη

Χρηματοδότηση 5,2 εκατ. ευρώ για δύο έργα στον Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη

Τα δύο αυτά έργα είναι η αστική αναζωογόνηση, προϋπολογισμού περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ, και το δημοτικό σχολείο στο Φίλυρο, προϋπολογισμού 3,2 εκατομμυρίων ευρώ

Υπήρξε θετική έγκριση για το έργο που αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης στον Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη και μέχρι το τέλος Απριλίου θα προχωρήσουν και άλλα δύο έργα, με συνολική χρηματοδότηση 5,2 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Τα δύο αυτά έργα είναι η αστική αναζωογόνηση, προϋπολογισμού περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ, και το δημοτικό σχολείο στο Φίλυρο, προϋπολογισμού 3,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και στη σύσκεψη που ακολούθησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Πέτσας τόνισε πως θα υπάρξουν νέες χρηματοδοτικές «ενέσεις» στους Δήμους και μετά τον Μάιο, για όσο χρειαστεί, λελογισμένες και με σύνεση, ώστε να αντιμετωπίσουν το ενεργειακό κόστος και να μην χρειαστεί να πληρώσουν οι δημότες αυξημένα δημοτικά τέλη και να μην προστεθούν κι άλλα βάρη.

Είπε ακόμα ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται λύσεις για να μην υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις στην εκτέλεση και παράδοση δημοτικών έργων και στην παραλαβή οχημάτων και άλλου εξοπλισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ