ΠΕΔ-ΚΜ : Συνεργασία με την Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ)

ΠΕΔ-ΚΜ : Συνεργασία με την Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ)

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης σημείωσε ότι είναι δυνατή η δημιουργία ενός δικτύου δήμων για την ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών σύμφωνα με τα ειδικότερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής.

Θέματα συνεργασίας μεταξύ τους συζήτησαν ο πρόεδρος και τα μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) με τα μέλη της αντιπροσωπείας της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης σημείωσε ότι είναι δυνατή η δημιουργία ενός δικτύου δήμων για την ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών σύμφωνα με τα ειδικότερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής.

Μιλώντας, άλλωστε, ενώπιον των μελών της αντιπροσωπείας της ΠαΔΕΕ, παρουσία και του υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας -Θράκης Σταύρου Καλαφάτη, αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία, όπου στρέφονται οι σκέψεις όλων των Ελλήνων, καταδικάζοντας τη Ρωσική εισβολή και ζητώντας άμεση ειρήνη και προστασία του άμαχου πληθυσμού και των προσφύγων, και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δ.Σ της ΠαΔΕΕ, Πολιτειακός Γερουσιαστής ΗΠΑ, Λεωνίδας Ραπτάκης, τόνισε πως νιώθει περήφανος και συγκινημένος που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, ενώ αναφέρθηκε και στον πόλεμο στην Ουκρανία λέγοντας ότι «είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ