Κεντρική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής

Κεντρική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διάρκειας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίας Παρασκευής (περί το 216ο χλμ.), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Κεντρικής Οδού, από την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, από τις 07:00, έως την Πέμπτη 24 Μαρτίου, στις 18:00, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής και τμήματος της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα (από το 218ο έως το 216ο χλμ) καθώς και στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη (από το 216ο έως το 217ο χλμ).

Κατά το ανωτέρω διάστημα η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο σημείο, από την εναπομείνασα λωρίδα κυκλοφορίας. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορίας θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός σημειώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ