Πρώτη αγωγή από εγκλωβισμένη οδηγό στην Αττική Οδό - Το ποσό που ζητεί

Πρώτη αγωγή από εγκλωβισμένη οδηγό στην Αττική Οδό - Το ποσό που ζητεί

Μια γυναίκα από την Εύβοια που παρέμεινε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό για πάνω από 16 ώρες κατέθεσε ήδη αγωγή κατά της Αττικής Οδού και της εταιρείας Αττικές Διαδρομές ΑΕ, για ηθική βλάβη

«Η εντολέας μου εργάζεται στα Μέγαρα και την ημέρα της σφοδρής χιονόπτωσης στην Αθήνα αναγκάστηκε να ταξιδέψει μέσω της Αττικής Οδού. Βρέθηκε εκεί εγκλωβισμένη για πάνω από 16 ώρες και όλη αυτή η κατάσταση της προκάλεσε ανησυχία, άγχος, φόβο, καθώς βρισκόταν εγκλωβισμένη, δεν είχε καμία διέξοδο διαφυγής, είχαν τελειώσει κάποια στιγμή και τα καύσιμα στο αυτοκίνητό της, το κρύο ήταν πολύ» δήλωσε ο δικηγόρος της, Ιωάννης Καλαβρής.

«Βίωσε πρωτόγνωρες καταστάσεις και συνθήκες που δεν περίμενε από την Αττική Οδό. Θεώρησε ότι είναι ένας ασφαλής δρόμος, ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί τις δύσκολες εκείνες στιγμές που η κυκλοφορία στην Αθήνα ήταν ιδιαίτερα δυσχερής λόγω της χιονόπτωσης, αλλά τελικά διαψεύστηκε» συμπλήρωσε.

Η εν λόγω οδηγός δεν αποδέχεται το ποσό των 2.000 ευρώ με το οποίο ανακοινώθηκε ότι η Αττική Οδός θα αποζημιώσει όσους εγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια της ισχυρής χιονόπτωσης και διεκδικεί να της επιδικασθεί χρηματική ικανοποίηση για την ηθική της βλάβη ποσού 10.000 ευρώ.

«Θα πρέπει όποιος θεωρεί ότι έχει υποστεί μια βλάβη-ζημία από αυτό το περιστατικό, να προσφύγει στα δικαστήρια, γιατί αυτά είναι τα μόνα αρμόδια να επιδικάσουν αποζημίωση εφόσον συντρέχουν λόγοι» τόνισε ο κ. Καλαβρής. Πηγή: ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ