Με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων στην Αθήνα

   Με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων  στην Αθήνα

ΕΛΑΣ: Οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν και αύριο τις άσκοπες μετακινήσεις και εφόσον είναι απολύτως αναγκαίο να πραγματοποιείται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με ανακοίνωσή του συνιστά στους πολίτες την κυκλοφορία των οχημάτων τους στην Αττική, αύριο, Τρίτη 25 Ιανουαρίου, αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, «οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και εφόσον αυτό είναι απολύτως αναγκαίο, να πραγματοποιείται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες».

Ο Δήμος Αθηναίων

Με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων θα γίνεται πλέον η κίνηση των οχημάτων στην Αθήνα, λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης. Με ανακοίνωσή του, ο δήμος Αθηναίων απηύθυνε έκκληση προς τους δημότες του να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες και μόνο εφόσον αυτές κρίνονται απολύτως αναγκαίες, να γίνονται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Επίσης, υπογραμμίζει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρηθούν ανοιχτές οι κεντρικές οδικές αρτηρίες και η απρόσκοπτη πρόσβαση στα νοσοκομεία της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ