Θεσσαλονίκη: Έσπασε αγωγός φυσικού αερίου στην περιοχή της Ανάληψης

 Θεσσαλονίκη: Έσπασε αγωγός φυσικού αερίου στην περιοχή της Ανάληψης

 

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ αναφέρει ότι από τη πρώτη στιγμή, τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής της δομής Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας μετέβησαν στον χώρο και έχουν θέσει σε πλήρη έλεγχο την βλάβη τερματίζοντας τη διαρροή.


Αγωγός φυσικού αερίου έσπασε στην περιοχή της Ανάληψης του δήμου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ).
Συγκεκριμένα “ πραγματοποιήθηκε ρήξη αγωγού χαμηλής πίεσης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε συνέχεια εργασιών τρίτου φορέα, - Εταιρείας Κοινής Ωφέλειας, στην περιοχή της Ανάληψης του Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Τραπεζούντος 5”.
Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ αναφέρει ότι από τη πρώτη στιγμή, τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής της δομής Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας μετέβησαν στον χώρο και έχουν θέσει σε πλήρη έλεγχο την βλάβη τερματίζοντας τη διαρροή. Από την βλάβη επηρεάζεται η τροφοδοσία 257 καταναλωτών, η πλήρης αποκατάσταση της οποίας, σύμφωνα με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ θα ολοκληρωθεί έως τις απογευματινές ώρες.
“ Δεν χρήζει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της περιοχής, καθώς η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εγγυάται την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου”, καταλήγει η ανακοίνωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ