Φάνης Χριστοδούλου: Σοβαρό τροχαίο για τον «μπέμπη» στην Πάρο - Μεταφέρεται με C-130 στην Αθήνα

Φάνης Χριστοδούλου: Σοβαρό τροχαίο για τον «μπέμπη» στην Πάρο - Μεταφέρεται με C-130 στην Αθήνα

Δύσκολες ώρες για τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα - Κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Θύμα τροχαίου ατυχήματος με τη μοτοσικλέτα του, έπεσε το πρωί της Δευτέρας, στην Πάρο όπου ζει μόνιμα, ο Φάνης Χριστοδούλου. Ο θρυλικός «μπέμπης» του Πανιωνίου και της «χρυσής» Εθνικής Μπάσκετ του '87, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με C-130 σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Mετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του στο γόνατο και στον ώμο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στην Πάρο προκειμένου να γίνει αεροδιακομιδή του «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ στην Αθήνα και στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα (που έχει τις αισθήσεις του), είναι καλή, ενώ αφού μεταφερθεί στην Αθήνα, στη συνέχεια θα νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Υπενθυμίζεται πως ο Φάνης Χριστοδούλου ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Εθνικής Ομάδας για πολλά χρόνια μαζί με τους Γκάλη, Γιαννάκη και Φασούλα αφήνοντας χρυσή εποχή στο άθλημα, καθώς ήταν μέλος της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ του ’87.

Η υγεία του «μπέμπη» είχε απασχολήσει ξανά τον Νοέμβριο του 2020 όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί από την Πάρο στη Σύρο και να νοσηλευτεί μετά από ενοχλήσεις στην καρδιά, χωρίς ωστόσο να αποδεικνύεται κάτι σοβαρό.

Ο ΕΣΑΚΕ ευχήθηκε περαστικά στον Φάνη Χριστοδούλου

Η Λίγκα της Α1 Ανδρών (Basket League) ήταν ο πρώτος θεσμικός φορέας που ευχήθηκε περαστικά στον Φάνη Χριστοδούλου, μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του ο «μπέμπης» των Πανιωνίου, Παναθηναϊκού κι Εθνικής στην Πάρο, όπου διαμένει μόνιμα.

Το μήνυμα του ΕΣΑΚΕ με αποδέκτη τον παλαίμαχο άσο του ελληνικού μπάσκετ αναφέρει:

«Περαστικά στον Φάνη Χριστοδούλου που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στην Πάρο και με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε στην Αθήνα. Ευχές για καλή ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι και στην οικογένειά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ