Συνέλαβαν δύο αδέλφια για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Συνέλαβαν δύο αδέλφια για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Tη σύλληψη δύο προσώπων για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γ. Καραιβάζ ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει.
Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας.
Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.
Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι συλληφθέντες φέρονται να είναι δύο αδέλφια, τα οποία εκτός από τη δολοφονία του δημοσιογράφου, εμπλέκονται και σε δολοφονία πυγμάχου.

Ο δημοσιογράφος ήταν έξω από το σπίτι του το μεσημέρι της 9ης Απριλίου 2021 όταν δυο άτομα με μηχανάκι πέρασαν από δίπλα του και τον πυροβόλησαν πολλές φορές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Εκεί οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα, στο πάρκο λίγα μέτρα από την οικία του και άδειασαν πάνω του μια γεμιστήρα. Οι δράστες μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ