Νέα Σμύρνη: Το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών ανέλαβε την υπόθεση εμπρησμού του εστιατορίου Cavalliere

Νέα Σμύρνη: Το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών ανέλαβε την υπόθεση εμπρησμού του εστιατορίου Cavalliere

Παράλληλα έχουν κληθεί για κατάθεση η Μάρα Δαρμουσλή και ο σύζυγός της οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες.

Την υπόθεση του εμπρησμού γνωστού εστιατορίου της Νέας Σμύρνης, ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με μαρτυρία του αλλοδαπού υπαλλήλου καθαριότητας του εστιατορίου Cavalliere στην Νέα Σμύρνη, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, εμφανίστηκαν ξαφνικά γύρω στις 4:30, δύο – τρία άτομα τα οποία έσπασαν ένα τζάμι και πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

Η κατάθεση του αναμένεται να «φωτίσει» σημαντικά το τι έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν υπολείμματα φωτοβολίδας.

Παράλληλα έχουν κληθεί για κατάθεση η Μάρα Δαρμουσλή και ο σύζυγός της οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες, ενώ παράλληλα οι αστυνομικοί κοιτούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν τόσο στο κατάστημα όσο και στη γύρω περιοχή. Το γνωστό πρώην μοντέλο σε πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως το πρώτο που την ενδιαφέρει είναι να είναι οι άνθρωποι καλά.

Υπενθυμίζεται πωςς η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε διαμερίσματα που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ενας άνδρας μεταφέρθηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο, ενώ απεγκλωβίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό που μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο Παίδων.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής τόσο στο εστιατόριο όσο και στην πολυκατοικία από πάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ