Το Μουντιάλ έβαλε... φωτιά στα social media

Το Μουντιάλ έβαλε... φωτιά στα social media

    Μόνο κατά την διάρκεια του τελικού, κατεγράφησαν 25,9 εκατομμύρια αναρτήσεις

Το παγκόσμιο κύπελλο του 2022, που ολοκληρώθηκε στο Κατάρ με θριαμβεύτρια την Αργεντινή, σχεδόν... μονοπώλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς κατά την διάρκεια του, αναρτήθηκαν 113.136.540 μηνύματα, αριθμός κατά 60% μεγαλύτερος σε σχέση με το Μουντιάλ του 2018.

Μόνο κατά την διάρκεια του τελικού, κατεγράφησαν 25,9 εκατομμύρια αναρτήσεις, ενώ με περισσότερα από δέκα εκατομμύρια μηνύματα, υποδέχθηκαν οι ποδοσφαιρόφιλοι την παρουσία του Νοτιοκορεάτη καλλιτέχνη, Jungkook, στην τελετή έναρξης της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία, ανακοινώθηκαν από το εργαλείο παρακολούθησης «Visibrain», ενώ όπως έγινε γνωστό, ο Κιλιάν Μπαπέ, έλαβε τα περισσότερα αιτήματα με 9,2 εκατομμύρια δημοσιεύσεις, ενώ σε εθνικό επίπεδο, στην κορυφή του ενδιαφέροντος βρέθηκε η Αργεντινή με 41,3 εκατομμύρια μηνύματα, ξεπερνώντας την Γαλλία (20,3 εκατομμύρια) και την Βραζιλία (9,1 εκατομμύρια).

Και με εξαίρεση τον τελικό Αργεντινή-Γαλλία, ο προημιτελικός ανάμεσα στο Μαρόκο και την Πορτογαλία, ήταν ο αγώνας που... συζητήθηκε περισσότερο, με 1.048.827 μηνύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ