Χαλάνδρι: Ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους οι γονείς της 8χρονης που πέθανε από θερμοπληξία

Χαλάνδρι: Ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους οι γονείς της 8χρονης που πέθανε από θερμοπληξία

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν οι γονείς της 8χρονης που πέθανε από θερμοπληξία, καθώς εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του παππού της στο Χαλάνδρι.

Ελεύθεροι έφυγαν από τα δικαστήρια οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού που πέθανε από θερμοπληξία στον καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι. Και οι δύο αντιμετώπιζαν το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης σε κίνδυνο.

Οι γονείς, 27 και 29 ετών, απολογήθηκαν σήμερα και τους επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ η μητέρα καλείται να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της κάθε 16 του μήνα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Ήταν ένα τραγικό δυστύχημα. Ο πατέρας έλειπε στην δουλειά. Η μητέρα ήταν στο σπίτι με τα εννέα παιδιά, όπου το μικρότερο είναι ένα βρέφος μόλις 15 ημερών. Ήταν στο σπίτι και μαγείρευε. Κάποια στιγμή μάζεψε τα παιδιά της, που έπαιζαν έξω στην αυλή του καταυλισμού, όπως συνηθίζουν να κάνουν και δυστυχώς το κοριτσάκι δεν το βρήκε. Άρχισε, λοιπόν, να το αναζητά μέσα στον καταυλισμό, όπου κάποια στιγμή ένας γείτονας το βρήκε μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο όχημα με αυτή την τραγική κατάληξη που όλοι γνωρίζετε» τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου.

Όπως τόνισε η ίδια, η οικογένεια είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ η δικαιοσύνη με πολλή ευαισθησία και σεβασμό είδε αυτή την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ