Μάνος Δασκαλάκης: Ολοκληρώθηκε μετά από τρεις ώρες η κατάθεση του στην ανακρίτρια

Μάνος Δασκαλάκης: Ολοκληρώθηκε μετά από τρεις ώρες η κατάθεση του στην ανακρίτρια

Λίγο μετά τις 15.00 μετά το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών για την ανθρωποκτονία της μεγαλύτερης κόρης του, Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από τα δικαστήρια χωρίς να κάνει καμία δήλωση αν και έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν δεκάδες δημοσιογράφοι και κάμερες…

Από χθες, ο Μάνος Δασκαλάκης άλλαξε και επισήμως στάση, όταν παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. 24 ώρες μετά, σήμερα Πέμπτη δηλαδή, παρουσιάστηκε ξανά στο γραφείο της ανακρίτριας, αυτή τη φορά για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας.

Θ. Πλεύρης: Προανήγγειλε νομική δίωξη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μπήκε στις 12.00 και βγήκε μετά τις 15.00 το μεσημέρι. Η κατάθεση του 30χρονου έχει μεγάλη σημασία για την ανάκριση καθώς μεταξύ άλλων, κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για την οικογενειακή ζωή που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα τρία παιδιά τους, τα οποία πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών ετών, το ένα μετά το άλλο.

Αντίστοιχες ερωτήσεις, για την σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της από την γνωριμία τους έως τώρα, δέχθηκε και η 33χρονη -προφυλακισμένη πλέον- Ρούλα Πισπιρίγου, κατά τη διάρκεια της απολογίας της από την δικαστική λειτουργό…

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ