Μάνος Δασκαλάκης - Ζητά να μάθει την αλήθεια από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο των παιδιών του

Μάνος Δασκαλάκης - Ζητά να μάθει την αλήθεια από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο των παιδιών του

Ο Μάνος Δασκαλάκης σε συνέντευξη του δηλώνει ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και πως θέλει να μάθει την αλήθεια για το θάνατο των παιδιών του

Για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών του, μίλησε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Μπαμ», ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο ίδιος είπε πως δεν κρύβεται, δεν είναι εξαφανισμένος και θέλει να μάθει την αλήθεια.

Ερωτηθείς τι θα κάνει από εδώ και πέρα, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την κατηγορία ότι εκείνη σκότωσε την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα με τη χρήση κεταμίνης είπε στον Πέτρο Κουσουλό «είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

«Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

Ουσιαστικά ο Μάνος Δασκαλάκης λέγοντας «θέλω να μάθω από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε;», αποδέχεται την κατηγορία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στο απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα δημοσιευθεί αύριο ο Μάνος Δασκαλάκης είπε «Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Εχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Ελεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή.

Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θα πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου: «Να γίνει άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του Μάνου Δασκαλάκη»

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που βρέθηκε και στη ΓΑΔΑ μαζί με τη μητέρα τους μίλησε για την αδελφή της και τα μέχρι στιγμής στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης, είπε πως η αδερφή της έχει στοχοποιηθεί, ενώ άφησε αιχμές κατά του Μάνου Δασκαλάκη και ζήτησε να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο πόλεμος Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου

Οπως φαίνεται, όσο ξετυλίγεται το κουβάρι του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα τόσο διευρύνεται το χάσμα μεταξύ των γονιών, Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη, καθώς ο ένας «αδειάζει» τον άλλον.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, στην πρώτη του δήλωση μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων:

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ