Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιος είναι ο νέος της συνήγορος μετά τις παραιτήσεις των δικηγόρων της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιος είναι ο νέος της συνήγορος μετά τις παραιτήσεις των δικηγόρων της

Μετά τις δύο παραιτήσεις των δικηγόρων της, η ανακρίτρια όρισε συνήγορο στην 33χρονη που κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις δύο ποινικολόγων η ανακρίτρια όρισε ως συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου τον Κωνσταντίνο Ζάρδα, ο οποίος πήρε διαβιβαστικό και θα πάει στη ΓΑΔΑ για να επισκεφθεί την κατηγορούμενη.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, είχε αναλάβει νομικός σύμβουλος της 33χρονης, ωστόσο μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις δεν ανέλαβε την υπεράσπισή της, λέγοντας: «Δεν παραιτήθηκα από καμία υπεράσπιση, δεν είχα αναλάβει καμία υπεράσπιση. Είχα εντολή από τους γονείς να συμμετέχω στην έρευνα για τους θανάτους των παιδιών, είχα έρθει σε επαφή με ειδικούς».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος Δασκαλάκης φοβάται μην πάει φυλακή αυτός και ο πατέρας του

Εν συνεχεία, ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς όπως είπε σε τηλεοπτική εκπομπή, η οικογένεια της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να αναλάβει την υπόθεση.

Ωστόσο σε ανακοίνωσή του λίγο μετά την συνάντηση που είχε μαζί της γνωστοποίησε ότι δεν θα αναλάβει την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ