Ανδραβίδα: Η ΕΛΑΣ στα ίχνη του δράστη της τετραπλής δολοφονίας -Σκότωσε τους γονείς και δύο παιδιά

Ανδραβίδα: Η ΕΛΑΣ στα ίχνη του δράστη της τετραπλής δολοφονίας -Σκότωσε τους γονείς και δύο παιδιά

Εκτιμάται πως η εξιχνίαση της αποτρόπαιας δολοφονίας είναι θέμα ωρών ενώ ενώ ήδη οι αρχές διενεργούν έρευνα στο σπίτι του υπόπτου, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Εκτιμάται πως η εξιχνίαση της αποτρόπαιας δολοφονίας είναι θέμα ωρών ενώ ενώ ήδη οι αρχές διενεργούν έρευνα στο σπίτι του υπόπτου, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι αρχές εξετάζουν στοιχεία για κάτοικο της Ανδραβίδας που γνώριζε πάρα πολύ καλά την οικογένεια.

Εκτιμάται πως η εξιχνίαση της αποτρόπαιας δολοφονίας είναι θέμα ωρών ενώ ενώ ήδη οι αρχές διενεργούν έρευνα στο σπίτι του υπόπτου, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Στο μεταξύ, από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες στο χώρο του αποτρόπαιου εγκλήματος στην Ανδραβίδα με θύματα δύο γονείς και τα δύο από τα τρία παιδιά τους, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ο δολοφόνος εκτέλεσε σύμφωνα με τα μέχρι ώρας στοιχεία με πυροβόλο όπλο τους δύο γονείς και έπειτα έπνιξε τα δύο παιδιά.

Όλους μαζί τους βρήκε ο 11χρονος γιος της γυναίκας - σύμφωνα με πληροφορίες παιδί που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της και που έλειπε για παιχνίδι από το μεσημέρι.

Οι Αρχές δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα χθες το βράδυ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι δεν ηλεκτροδοτείτο.

Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα βρέθηκε το πρωί στο σημείο για τη διερεύνηση των στοιχείων.

Ψυχρός δολοφόνος εκτέλεσε μάνα και πατέρα και στραγγάλισε δύο μικρά παιδιά

Το έγκλημα που συνέβη μεσημβρινές προς απογευματινές ώρες στην Ανδραβίδα, την Τετάρτη, συγκλονίζει το πανελλήνιο.


Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία και ενώ διάφορα σενάρια διακινήθηκαν τις τελευταίες ώρες από διάφορες πηγές, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας ενός υπηκόου Αλβανίας και μιας υπηκόου Ρουμανίας, άγνωστος δράστης - χωρίς να αποκλείεται να είχε και συνεργό - μπήκε στο σπίτι της οικογένειας στην γειτονιά του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και τους εκτέλεσε όλους.

Ο πατέρας και η μητέρα βρέθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι στην αυλή του σπιτιού, ενώ τα παιδιά στραγγαλισμένα μέσα στο σπίτι.

Η τραγική αποκάλυψη του εγκλήματος, έγινε από το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας ηλικίας περίπου 11 ετών, ένα αγοράκι που είχε αποκτήσει η γυναίκα με τον πρώτο σύντροφό της. Το παιδί έλειπε από το σπίτι παίζοντας σε γειτονιά της Ανδραβίδας από τις δύο το μεσημέρι περίπου και επέστρεψε λίγο πριν τις εφτά το απόγευμα. Μπήκε στο σπίτι και αντίκρυσε τους γονείς και τα αδέρφια του νεκρούς. Το παιδί σε κατάσταση σοκ και μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί τράβηξε έξω από το σπίτι το μικρότερο αδερφάκι του και άρχισε να καλεί στη γειτονιά σε βοήθεια.

Γείτονες μετέφεραν το μικρό παιδάκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, προκειμένου να προσπαθήσουν οι γιατροί να το επαναφέρουν, όμως φαίνεται πως ήταν νεκρό από ώρα.

Στο σημείο του εγκλήματος έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη. Έναν έμπειρο αξιωματικό που για χρόνια υπηρέτησε στην Ασφάλεια Πατρών, που έχουν δει πολλά τα μάτια του, αλλά που όπως σχολίασε το έγκλημα στην Ανδραβίδα είναι αδιανόητο. Μαζί του ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος και όλες οι δυνάμεις Ασφαλείας του νομού Πύργου και Ήλιδας, άνδρες της ΟΠΚΕ και των τοπικών αστυνομικών τμημάτων.

Στο σημείο έφτασε και η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε τα τρία πτώματα στο σπίτι και που μαζί με τους αστυνομικούς θα επιστρέψει το πρωί της Πέμπτης για νέες έρευνες, στο χώρο του σπιτιού, όπου παραμένουν οι σοροί των τριών εκ των τεσσάρων θυμάτων.

Αρχικά είχε αναφερθεί πως πατέρας και μάνα έφεραν χτυπήματα από τσεκούρι ή μαχαίρι, όμως τελικά φαίνεται πως έχουν δεχθεί χτύπημα από πυροβόλο όπλο, ενώ βρέθηκαν και κάλυκες.

Να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες υπό το φως των φακών καθώς το σπίτι δεν ηλεκτροδοτείται - πληροφορία που ελέγχεται. Επίσης ελέγχεται η πληροφορία πως τα άψυχα κορμιά των γονέων είχαν τοποθετηθεί από το δολοφόνο σε τρέιλερ προφανώς για να τα μεταφέρει...

Το 11χρονο παιδί που βρήκε δολοφονημένη την οικογένειά του, μεταφέρθηκε σε γειτονικό κατάστημα για να ηρεμήσει ενώ οι αστυνομικοί των ρώτησαν κάποια πρώτα στοιχεία για την ερευνά τους, ενώ αργότερα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, έλαβαν μια πρώτη κατάθεσή του.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν και στη γύρω περιοχή αναζητώντας κάποιο όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία και να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη που έφτασε σε ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα, αναζητώντας παράλληλα τα κίνητρα που οδήγησαν στην πράξη αυτή. Ποιος ήταν αυτός που βρήκε το κουράγιο να πάρει τέσσερις ψυχές… Αυτός που δεν ένιωσε τίποτα στραγγαλίζοντας δύο παιδάκια ηλικίας και τριών ετών.

Πηγή: ilialive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ