Χαλάνδρι: Προφυλακίστηκε η 49χρονη εικαστικός - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της 

Χαλάνδρι: Προφυλακίστηκε η 49χρονη εικαστικός - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της 

Για ποιο λόγο παραιτήθηκε ο συνήγορος της από την υπόθεση

Προφυλακίστηκε η 49χρονη εικαστικός, η οποία πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία της ισχυρίστηκε ότι το όπλο δεν ήταν δικό της, και πως βρέθηκε σε άμυνα.

Υπενθυμίζεται, ότι η 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο, είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον πατέρα του παιδιού της, και σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Γιατί αποσύρθηκε ο δικηγόρος της κατηγορύμενης Βασίλης Νουλέζας

Σημειώνεται, ότι 49χρονη δεν έχει ορίσει συνήγορο και έτσι εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο που διορίστηκε από τις αρχές για την υπεράσπισή της, αφού μόλις χθες αποσύρθηκε από την υπεράσπιση της, ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

Ο κ. Νουλέζας αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: “Υπήρξε μια προκαταρκτική κουβέντα μεταξύ μας πλην όμως δεν οριστικοποιήθηκε ή δεν χορηγήθηκε εγγράφως εντολή εκπροσώπησης. Δεν υπάρχουν άλλωστε οι τυπικές προϋποθέσεις για αυτό ώστε να δύναμαι να λάβω την δικογραφία και να συντάξω Απολογητικό Υπόμνημα εξαιτίας πλήρους αδυναμίας συνεννόησης και συνεργασίας μαζί της των αντιφάσεων και ασυναρτησιών που διατυπώνει αλλά και διαφωνίας ως προς την υπεράσπιση της”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Βασίλη Νουλέζα

«Δεν θα εκπροσωπήσω ως Συνήγορος υπεράσπισης την 49χρονη υπήκοο Αλβανίας κατηγορούμενη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Χαλάνδρι σε βάρος του 68 χρόνου Χειρουργού Οφθαλμιάτρου βιολογικού πατέρα της 12 Χρόνης ανήλικης κόρης της που απολογείται σήμερα στον Ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών

Ήθελα πραγματικά να την βοηθήσω ουσιαστικά ώστε να έχει ευμενέστερη ποινική μεταχείριση. Υπήρξε μια προκαταρκτική κουβέντα μεταξύ μας πλην όμως δεν οριστικοποιήθηκε ή δεν χορηγήθηκε εγγράφως εντολή εκπροσώπησης.

Δεν υπάρχουν άλλωστε οι τυπικές προϋποθέσεις για αυτό ώστε να δύναμαι να λάβω την δικογραφία και να συντάξω Απολογητικό Υπόμνημα. Εξαιτίας πλήρους αδυναμίας συνεννόησης και συνεργασίας μαζί της των αντιφάσεων και ασυναρτησιών που διατυπώνει αλλά και διαφωνίας ως προς την υπεράσπιση της. Εμφανίζει απρόσμενα επιθετική, εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Η κατηγορούμενη που είναι σε πλήρη σύγχυση ταραγμένη ταλαιπωρημένη απογοητευμένη δεν αντιλαμβάνεται ουδόλως την βαρύτητα σοβαρότητα των πέντε κατηγοριών που αντιμετωπίζει και ότι κινδυνεύει να προφυλακισθεί, Ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει έναν άνθρωπο φέροντας όπλο και αποπειράθηκε να απαγάγει την ανήλικη θυγατέρα της ότι είναι σχεδόν υπoτροπή σε βίαιη συμπεριφορά για την οποία έχει στο παρελθόν τιμωρηθεί από την Δικαιοσύνη

Επιμένει σθεναρά στην εκδοχή της ότι ο βιολογικός πατέρας ήταν οπλισμένος στην συνάντηση τους ότι στην διάρκεια της πάλης τους στην προσπάθεια της να τον αφοπλίσει εκπυρσοκρότησε το όπλο και τον έπληξε άθελά της το οποίο δεν έφερε αυτήν αντίθετα από όσα καταθέτει η ανήλικη θυγατέρα της ότι εκείνη δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν είχε προσχεδιάσει ενέδρα παρά μόνον ήθελε να συναντήσει το παιδί της που της άρπαξε με δικαστική απόφαση αποστερώντας της πλήρως για έτη το δικαίωμα ως μητέρας επικοινωνίας μαζί του συμπεριφορά που της οδήγησε σε ακραίες και επιθετικές αντιδράσεις.

Επισημαίνει ότι το θύμα της επίθεσης εκμεταλλευόμενος την κοινωνική και οικονομική ισχύ του κατόρθωσε να της αφαιρέσει την γονική μέριμνα της κόρης της με διάφορα τεχνάσματα ακυρώνοντας έτσι τον ρόλο της ως μητέρας εμφανίζοντας την ως παρανοϊκή και επικίνδυνη.

Νομίζω ότι με βάση τις μέχρι τούδε πράξεις και συμπεριφορές της πρέπει να εξεταστεί αυτεπαγγέλτως απαραίτητα η κλονισμένη κατά την γνώμη μου ψυχική υγεία της που ενδεχομένως την καθιστά άτομο ελαττωμένου καταλογισμού .

Εύχομαι ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στον 68χρόνο Χειρούργο Οφθαλμίατρο.

ΒΑΣΊΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ