Δολοφονία στο Αιγάλεω: Δεν ήθελα να σκοτώσω τη μητέρα μου, λέει ο 20χρονος

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Δεν ήθελα να σκοτώσω τη μητέρα μου, λέει ο 20χρονος

Ο 20χρονος κατά δήλωση του μητροκτόνος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ φορώντας μια μπλούζα με κηλίδες αίματος.

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω» ήταν τα πρώτα λόγια του 20χρονου που δολοφόνησε τη μητέρα του στο Αιγάλεω, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί δεν παραδόθηκε νωρίτερα, απάντησε ότι δεν γνώριζε ότι είχε πεθάνει.

Ωστόσο, ένα στοιχείο που έκανε μεγάλη εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 20χρονος, ο οποίος αυτοβούλως παρουσιάστηκε στην αστυνομία φορούσε μια μπλούζα με κηλίδες αίματος.

Οι αστυνομικοί τού ζήτησαν να τη βγάλει και την έστειλαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστώσουν αν οι κηλίδες αίματος είναι από τη 55χρονη και αν παρουσιάστηκε να παραδοθεί φορώντας τη μπλούζα που φόραγε κατά τη στιγμή που δολοφονούσε τη μητέρα του.

Όσο για το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, ο 20χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατέθεσε ότι δεν θυμάται πού το πέταξε την ώρα που έφυγε από το σπίτι και αφού είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα στην άτυχη 55χρονη.

Για τις μέρες, τέλος, που αναζητείτο ανέφερε ότι δεν βρήκε καταφύγιο σε κάποιον φίλο ή συγγενή, αλλά περιπλανιόταν στον δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ