Σοκ στην Κρήτη: Συνελήφθη 66χρονος για βιασμό 18χρονου ΑΜΕΑ - Στον εισαγγελέα ο πατέρας του

Σοκ στην Κρήτη: Συνελήφθη 66χρονος για βιασμό 18χρονου ΑΜΕΑ - Στον εισαγγελέα ο πατέρας του

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε ο πατέρας του 18χρονου ΑΜΕΑ - Ο νεαρός είχε πέσει θύμα βιασμού από συχωριανό του, όταν ήταν 14 ετών.

Συγκλονισμένη είναι η Κρήτη με την υπόθεση κακοποίησης ενός 18χρονου με νοητική στέρηση. Σύμφωνα τα όσα καταγγέλλει ο νεαρός του ασκούνταν σωματική και λεκτική βία, ενώ είχε πέσει και θύμα βιασμού κατά την παιδική του ηλικία.

Σύμφωνα με το creta24.gr, προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο πατέρας του 18χρονου με νοητική στέρηση, ο οποίος κατηγορείται ότι επί σειρά ετών τον κακοποιούσε σωματικά, λεκτικά και ψυχολογικά τον γιό του.

Ο πατέρας του 18χρονου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα καθώς κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση κακοποίηση του γιου του. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, πριν από ένα περίπου μήνα μετά από καταγγελία που έγινε για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε ο 18χρονος.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος στους αστυνομικούς παρουσία ψυχολόγου, ο πατέρας του του ασκούσε σωματική λεκτική και ψυχολογική βία, ενώ η υπόθεση πήρε άλλη τροπή μετά την καταγγελία του 18χρονου ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από συγχωριανό του, όταν ήταν 14 ετών.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες και για την υπόθεση βιασμού συνελήφθη χθες ένας 66χρονος άνδρας, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Τετάρτη.

O πατέρας του 18χρονου, ο οποίος βαρύνεται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ