Aπίστευτο: Eφαγε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στην… αυλή του σπιτιού του

 Aπίστευτο: Eφαγε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στην… αυλή του σπιτιού του

Ανάμεσα στους 5 συμμετέχοντες στην συνάθροιση ήταν και ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας στον οποίο κόπηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση στην αυλή του σπιτιού του

«Καμπάνα» έπεσε σε οικογένεια στις Σέρρες που έστησε τραπέζι στην αυλή του σπιτιού του με λίγα φιλικά και συγγενικά άτομα την Κυριακή 14 Μαρτίου.

Η Αστυνομία κλήθηκε, περίπου στις 17:30, το απόγευμα για πάρτι που είχε στηθεί σε αυλή σπιτιού.

Αστυνομικοί συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ενώ της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Ανάμεσα στους 5 συμμετέχοντες στην συνάθροιση ήταν και ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας στον οποίο κόπηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση στην αυλή του σπιτιού του

Η παράβαση στον σύζυγο βεβαιώθηκε εκ παραδρομής διότι έπρεπε να του επιβληθεί πρόστιμο για διοργάνωση (3.000 ευρώ).

Ο σύζυγος υπέβαλε ένσταση και το πρόστιμο τελικά ακυρώθηκε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γιάντσιος που κατέθεσε αίτημα ανάκλησης του προστίμου την Τρίτη, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ισχυρίστηκε ότι “ήταν ένα οικογενειακό τραπέζι , επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον σύζυγο ο οποίος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, ενώ η ιδιοκτήτρια οδηγήθηκε στο ΑΤ Σερρών, όπου της πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και αφέθηκε ελεύθερη”.

Σύμφωνα με την αστυνομία “από λάθος επιβλήθηκε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση 300 ευρώ στον σύζυγο της ιδιοκτήτριας οποίος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του ο οποίο ανακλήθηκε”.

Ο κ. Γιάντσιος τόνισε πως “θα καταθέσει προσφυγή για την ανάκληση όλων των προστίμων, διότι θεωρούν ότι παράνομη και καταχρηστική αυτή η ενέργεια”.

Τόνισε πως “δεν ήταν κορονοπάρτι αλλά ένα οικογενειακό τραπέζι που έγινε σε αύλειο χώρο όπου τηρήθηκαν οι αποστάσεις και όλα τα μέτρα για την αποφυγή του κορονοϊού”.

Πληροφορίες από thestival και ΕΡΤnews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ