Να γιατί δεν πρέπει να περνάτε με το αυτοκίνητο από ορμητικά νερά (vid)

Να γιατί δεν πρέπει να περνάτε με το αυτοκίνητο από ορμητικά νερά (vid)

Στην προσπάθειά του να διασχίσει μια φουσκωμένη ρεματιά, ο οδηγός του Audi A3 Sportback κατάλαβε με άσχημο τρόπο ότι δεν μπορεί να τα βάλει με την φύση.

Η δύναμη του νερού είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να συμπαρασύρει ανθρώπους, αυτοκίνητα ακόμα και σπίτια. Αυτό έζησε από πρώτο χέρι και ο ανεγκέφαλος πρωταγωνιστής του βίντεο, στην προσπάθειά του να διασχίσει μια ρεματιά με ισχυρή ροή.

Στην αρχή του βίντεο, μια φίλη του οδηγού περνά την ρεματιά μέσω μιας πρόχειρης πεζογέφυρας και στην συνέχεια μοιάζει να τον παρακινεί να περάσει με αυτοκίνητό του.

Ο οδηγός μάλλον νοιώθει ότι θα θιχτεί ο εγωισμός του εάν δεν περάσει το μανιασμένο ρέμα, και χωρίς να ελέγξει ο ίδιος την κατάσταση, βάζει πρώτη και αρχίζει να πλησιάζει την ρεματιά.

Μόλις το Audi A3 Sportback πρώτης γενιάς φτάνει στην μέση του ρέματος, αμέσως αλλάζει κατεύθυνση και ακολουθεί την ροή του νερού. Σε αυτό το σημείο ο οδηγός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το σώσει. Η δυνατή ροή του νερού τον σπρώχνει προς την πεζογέφυρα, την ξηλώνει και συνεχίζει μαζί της.

Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί μία ακόμα υπενθύμιση ότι όσο μικρή σε πλάτος και εάν φαίνεται μια μανιασμένη ρεματιά ή ένα ελαφρώς φουσκωμένο ποτάμι, ποτέ δεν δοκιμάζουμε μια διάσχιση. Η δύναμη του νερού είναι τέτοια που δεν θα λογαριάσει ούτε το θάρρος σας, ούτε το πόσο καλό αυτοκίνητο οδηγείτε.

Πηγή: carandmotor.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ