Νέα δυνατότητα στο facebook -Μπορείτε να βάλετε ως εικόνα προφίλ ...βίντεο!

Νέα δυνατότητα στο facebook -Μπορείτε να βάλετε ως εικόνα προφίλ ...βίντεο!
Μια νέα δυνατότητα στο Facebook επιτρέπει στους χρήστες του να ανεβάζουν πολύ μικρά βίντεο ως εικόνες προφίλ, καθώς ανανεώνει το σχεδιασμό του και φιλοδοξεί να γίνει το κέντρο της διαδικτυακής ζωής, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC.

«Στο News Feed και στα προφίλ, βλέπουμε τον κόσμο να δημιουργεί και να παρακολουθεί περισσότερα βίντεο από ποτέ», εξήγησαν οι υπεύθυνοι προϊόντων του κοινωνικού δικτύου, Aigerim Shorman και Tony Hsieh, σε ανάρτησή τους την Τετάρτη. «Τα βίντεο προφίλ θα σου επιτρέπουν να δείξεις μία πλευρά του εαυτού σου που πριν δεν μπορούσες και θα προσθέσουν μία νέα διάσταση στο προφίλ σου», τόνισαν.

Η κίνηση αυτή αποτελεί απάντηση του Facebook στην εισαγωγή ενός παρόμοιου χαρακτηριστικού από την εφαρμογή μηνυμάτων Snapchat τον Ιούλιο. Ο ανταγωνιστής του κοινωνικού δικτύου αναπτύσσεται πολύ γρήγορα και εκτιμάται πως προσελκύει πλέον περισσότερο νεανικό κοινό από το Facebook.

Οι κινούμενες εικόνες προφίλ αποτελούν μέρος μίας ευρύτερης ανανέωσης του ιστότοπου, καθώς η εταιρία εισάγει ακόμη μία δυνατότητα με την οποία ο χρήστης μπορεί να ανεβάζει προσωρινές εικόνες προφίλ που θα εμφανίζονται μόνο για λίγο και μετά θα επιστρέφει η μόνιμη εικόνα. Σύμφωνα με το Facebook, με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να δείξει την υποστήριξή του στην αγαπημένη του ομάδα ή να γιορτάσει μία ειδική περίσταση.

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν την αλλαγή θέσης προσωπικών πληροφοριών και επιλεγμένων φωτογραφιών, καθώς και την αλλαγή στη θέση της εικόνας προφίλ στην εφαρμογή του δικτύου για κινητές συσκευές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ