Αυτό είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον πλανήτη!

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον πλανήτη!
Ήταν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο για την περίοδο 2006 και του 2013, αλλά έχασε τον τίτλο το 2014. Φέτος βραβεύτηκε ως το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο ξανά.

Ο λόγος για τοFirst World Hotel που βρίσκεται στην Μαλαισία, και διαθέτει7.351 δωμάτια.

Το First World Hotel, ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων στην Μαλαισία, ονομάστηκε ως το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο από το Guinness World Records, όταν είχε 6.118 δωμάτια μεταξύ του 2006 και του 2013, αλλά έχασε τον τίτλο το 2014.

Τώρα, μετά από μια ανακαίνιση, ανέκτησε και πάλι τον πολυπόθητο τίτλο, φτάνοντας τα 7,351 δωμάτια και μετονομάστηκε σε Resorts World Genting.

http://www.rwgenting.com/images/content/hotels/new_hotel/first-world/room-types/54-FW-World-Club-Suite1-1-1113044-main-CR72.jpg

Ο κ. Alan Pixley, κριτής του Guinness World Records, απένειμε το βραβείο στον κ. Edward Holloway, ανώτερο αντιπρόεδρο των εργασιών του ξενοδοχείου, χθες.

Το Resorts World Genting κατασκεύασε πρόσφατα ένα νέο μπλοκ που ονομάζεται 2Α και αυτό επέτρεψε όχι μόνο την διεκδίκηση του τίτλου για το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο με βάση τον αριθμό των δωματίων, αλλά πρόσθεσε επίσης στην ιδιοκτησία πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια, αναβαθμισμένες υπηρεσίες φαγητού, ποτού και ψυχαγωγίας.

http://static.asiawebdirect.com/m/kl/hotels/kuantan-hotels-com/first-world-hotel/dining/hotelBanner/dining.jpg

Λεπτομέρειες όπως γυάλινες τουαλέτες και υποδοχές USB με διεθνείς πρίζες συμπληρώνουν τώρα τα καινούργια δωμάτια. Τα νέα 1.286 δωμάτια διαθέτουν επίσης και έναν «λειτουργικό και σικ» σχεδιασμό.

Μέχρι το 2016, το Resorts World Genting σχεδιάζει να εισαγάγει το θεματικό πάρκο 20th Century Fox World, το Genting Premium Outlet, το εμπορικό κέντρο Avenue Sky και ένα νέο καλωδιακό σύστημα.

http://static.asiawebdirect.com/m/kl/hotels/kuantan-hotels-com/first-world-hotel/facilities/hotelBanner/facilities.jpg
http://orig13.deviantart.net/ddee/f/2008/330/6/b/first_world_hotel_lobby_by_fajararts.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ