Μια υποβρύχια ξενάγηση στο ναυάγιο του Τιτανικού, σας στέλνει στα βάθη του Ατλαντικού! Το σκέφτεστε;

Μια υποβρύχια ξενάγηση στο ναυάγιο του Τιτανικού, σας στέλνει στα βάθη του Ατλαντικού! Το σκέφτεστε;
Κανένα άλλο πλοίο δεν έχει γράψει τόσο μεγάλη ιστορία, όσο ο Τιτανικός! Κι ενώ, μέχρι πρότινος, οι μόνοι τρόποι για να έρθετε σε επαφή με το ναυάγιο που συγκλόνισε τον πλανήτη, ήταν, είτε μια επίσκεψη στο μουσείο του Μπέλφαστ, είτε η ομώνυμη ταινία με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά!

Μια εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται και μπορούν να διαθέσουν το ποσό των 60.000 δολαρίωννα… κάνουν μια βουτιά στο βάθος της… ιστορίας και στα 12.500 πόδια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας για να ανακαλύψουν το περίφημο ναυάγιο στο βυθό του Ατλαντικού.

Η υποβρύχια ξενάγηση προσφέρεται από την εταιρεία Bluefish και μέχρι στιγμής την έχουν αρκετοί.

«Έχουμε στείλει πάνω από 40 άτομα εκεί κάτω. Ο Τιτανικός εξάπτει το μυαλό και τη φαντασία του ευρύτερου κοινού. Την υπηρεσία έχουν επιλέξει από δισεκατομμυριούχοι στο χώρο της τεχνολογίας, μέχρι νοικοκυρές» σχολίασε στη MailOnline ο διευθυντής της Bluefish, Steve Sims.

Η μοναδική αυτή κατάδυση διαρκεί 11 με 12 ώρες συνολικά, ενώ στην τιμή περιλαμβάνονται και τα γεύματα, η διαμονή και ένα προσωπικό βίντεο.Το σκέφτεστε;

Τότε δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ ΕΔΩ

perierga.gr - Εισιτήριο 60.000 ευρώ για μια... βουτιά στον Τιτανικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ