Δείτε πώς ήταν μερικές πολύ γνωστές ιστοσελίδες πριν... 20 χρόνια!

Δείτε πώς ήταν μερικές πολύ γνωστές ιστοσελίδες πριν... 20 χρόνια!
Όπως όλα έχουν μια ιστορία έτσι και οι ιστοσελίδες έχουν την δική τους ιστορία στον κόσμο του ίντερνετ. Μπορεί πλέον οι ιστοσελίδες να έχουν γίνει πολύ πιο διαδραστικές και ενδιαφέρουσες όμως πίσω στη δεκαετία του 1990 τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά.

Το CNN μας υπενθυμίζει πως ήταν πριν από είκοσι χρόνια κάποιες από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες:

1. APPLE

old website apple

Αυτή ήταν η εικόνα της ιστοσελίδας της Apple τον Ιούλιο του 1997, δύο εβδομάδες πριν την επιστροφή του Στιβ Τζομπς στην ηγεσία της.

2. GOOGLE

old website google

To 1996 δύο φοιτητές του πανεπιστημίου του Στάνφορντ ανέβασαν στο διαδίκτυο αυτή την σελίδα. Δύο δεκαετίες μετά η Google έχει μετατραπεί σε κυρίαρχο του διαδικτύου, αλλά η σελίδα της μηχανής αναζήτησής της δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα.

3.WEATHER CHANNEL

old website weather

Tο Weather Channel έχει την πιο δημοφιλής σελίδα στον κόσμο για την πρόγνωση του καιρού. Και αυτή ήταν η μορφή της πριν δύο δεκαετίες.

4.AMAZON

old website amazon 1

Η σελίδα του Amazon.com παρέμενε σε αυτή την μορφή για 17 χρόνια. Τον Οκτώβριο του 2014 αποφάσισε να ξεφορτωθεί επιτέλους το πλαίσιο πλοήγησης.

5.PIZZA HUT

old website pizza hut

Η λιτή ιστοσελίδα της Pizza Hut πίσω στο 1994. Πέρα από το σήμα, δεν θυμίζει ιδιαίτερα πως πρόκειται για το site της γνωστής αλυσίδας.

6.CNN

old website cnn

Το CNN.com δημιουργήθηκε το 1995 με το όνομα CNN Interactive.

7.YAHOO!

old website yahoo

Όπως και το Google, έτσι και το Yahoo! δημιουργήθηκε από δύο φοιτητές του Στάνφορντ, το 1994. Το αρχικό του όνομα ήταν «Jerry and David’s Guide to the World Wide Web».

8.MICROSOFT

old website microsoft

Η ιστοσελίδα της Microsoft δημιουργήθηκε το 1993. Την επόμενη χρονιά υιοθέτησε το σλόγκαν «Where do you want to go today?»

10.AOL

old websites aol

H AOL είχε δημιουργήσει μια από τις πρώτες ιστοσελίδες του Ίντερνετ.

11.EBAY

old website ebay

Η εμφάνιση του site του eBay έχει αλλάξει από την δεκαετία του 1990 αλλά όχι και οι υπηρεσίες που προσφέρει.

12. MAC DONALD'S

old websites cnnfn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ