Δωρεάν rapid test από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΙΣΑ

Δωρεάν rapid test από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΙΣΑ

 

Αύριο θα βρίσκονται στην Πετρούπολη (Πλατεία Ηρώ), την Παρασκευή θα διενεργήσουν rapid test σε Γηροκομεία της Αττικής και το Σάββατο στο Κορωπί

 

Διαγνωστικούς ελέγχους Rapid test για covid 19, διενήργησαν στο Πεδίο του 'Αρεως τα μεικτά κλιμάκια ιατρών και νοσηλευτών του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ στο πλαίσιο δράσης προληπτικής πολιτικής για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας. Αύριο θα βρίσκονται στην Πετρούπολη (Πλατεία Ηρώ), την Παρασκευή θα διενεργήσουν rapid test σε Γηροκομεία της Αττικής και το Σάββατο στο Κορωπί.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε σχετικά: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε προληπτικές πολιτικές με ορατά αποτελέσματα με στόχο την καλύτερη προστασία των πολιτών. Γνώμονάς μας είναι η υγειονομική θωράκιση της Αττικής και η προστασία όλων των συμπολιτών μας. Με συντονισμένες ενέργειες και σε πλήρη συνεργασία με τους δήμους, αξιοποιούμε όλα τα εργαλεία για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας».

Τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών καταχωρούνται στη βάση δεδομένων του ΕΟΔΥ και οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι απολύτως σύμφωνες με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ