Ενοποιήθηκαν τα συστήματα της πρώην CPB Bank στην Πειραιώς

Ενοποιήθηκαν τα συστήματα της πρώην CPB Bank στην Πειραιώς
Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου 2013, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το έργο της ενοποίησης των συστημάτων του πρώην δικτύου καταστημάτων της Cyprus Popular Bank (CPB), στο ενιαίο περιβάλλον των συστημάτων πληροφορικής της Τράπεζας Πειραιώς.


Από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, όλοι οι πελάτες του πρώην δικτύου της CPB BANK και της Τράπεζας Πειραιώς εξυπηρετούνται, από κοινά συστήματα πληροφορικής και με τις ίδιες διαδικασίες, μέσα από το ενοποιημένο δίκτυο των 900 καταστημάτων, των 2.150 ΑΤΜs και των 390 μηχανημάτων Easypay.
Από την ίδια ημέρα όλοι οι πελάτες, χρησιμοποιούν για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής Winbank, καθώς και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης της Τράπεζας Πειραιώς.
Η ενοποίηση των συστημάτων του δικτύου της πρώην CPB BANK είναι το τέταρτο βήμα –μετά την ενοποίηση των συστημάτων πληροφορικής της πρώην ΑΤΕbank, της πρώην Ελληνικής Τράπεζας και του δικτύου της πρώην Τράπεζας Κύπρου- στην πορεία ενοποίησης των συστημάτων πληροφορικής των τραπεζών που εξαγόρασε πρόσφατα ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, με επόμενο και τελικό βήμα, την ενοποίηση των συστημάτων της MILLENNIUM BANK.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ