Στους 6 πιο οικονομικούς προορισμούς της Ευρώπης η Αθήνα

Στους 6 πιο οικονομικούς προορισμούς της Ευρώπης η Αθήνα
Αλλάζουνε οι εποχές και η Ελλάδα ενώ ήταν ένας από τους ακριβούς προοσισμούς για ταξίδια, τώρα ανήκει στην εξάδα με τους πιο οικονομικούς προορισμούς διακοπών.

Ο δείκτης TripIndex δείχνει το κόστος ενός ταξιδιού διάρκειας μίας εβδομάδας σε 25 ευρωπαϊκές πόλεις κατά την περίοδο 1η Ιουνίου -31 Αυγούστου του 2015.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας TripIndex που δημοσίευσε ο ιστότοπος TripAdvisor, τα ταξιδιωτικά έξοδα για δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς έχουν μειωθεί κατά 11% σε σχέση με πέρυσι.

Ως αποτέλεσμα, οι ταξιδιώτες από άλλες ηπείρους και κυρίως από την Αμερική μπορούν να βρουν εκπληκτικές ευκαιρίες στους προορισμούς των ονείρων τους, εξοικονομώντας έως και 25% ανάλογα με τη χώρα.

Ο δείκτης TripIndex βοηθά τους ταξιδιώτες να βρουν τους προορισμούς που προσφέρουν την υψηλότερη αξία, συγκρίνοντας το κόστος ενός ταξιδιού διάρκειας μίας εβδομάδας σε 25 ευρωπαϊκές πόλεις κατά την περίοδο 1η Ιουνίου -31 Αυγούστου του 2015.

Με βάση τον συγκεκριμένο δείκτη, που συνυπολογίζει το κόστος διαμονής με εκείνο των αεροπορικών εισιτηρίων, η Κωνσταντινούπολη είναι η φθηνότερη πόλη για να επισκεφθεί κανείς αυτό το καλοκαίρι, ενώ στην πρώτη εξάδα βρίσκουμε και την Αθήνα, το Βουκουρέστι, την Κρακοβία, την Βουδαπέστη και την Πράγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ