Αλλαγή ηγεσία σήμερα στον ΣΕΒ

Αλλαγή ηγεσία σήμερα στον ΣΕΒ
Στα επιτεύγματα της κυβέρνησης στην ελληνική οικονομία αναμένεται να αναφερθεί στην ομιλία του στην αυριανή ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.


Ο κ. Σαμαράς θα σταθεί ιδιαίτερα στην επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος για το 2014, ενώ θα επιμείνει στο ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα.
ο Α. Σαμαράς θα αναφερθεί στις σημαντικές προσπάθειες που έγιναν και γίνονται προκειμένου η χώρα να βγει από την κρίση. Σημειώνοντας πως ήδη φαίνονται τα πρώτα θετικά σημεία της ανάκαμψης. Θα μιλήσει για την σημασία της ανάπτυξης προκειμένου μέσω και των επενδύσεων να αρχίσει η επανεκκίνηση της οικονομίας.
Να σημειωθεί ότι η σημερινή Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΕΒ θα επικυρώσει την αλλαγή ηγεσίας στο Σύνδεσμο. Επικεφαλής του ΣΕΒ αναλαμβάνει ο κ. Θεόδωρος Φέσσας, ο οποίος θα διαδεχθεί τον κ.Δημήτρη Δασκαλόπουλο, ο οποίος υπηρέτησε για τέσσερις συνεχόμενες θητείες ως πρόεδρος του ΣΕΒ.
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα μετέχουν ο κ. Δ. Παπαλεξόπουλος, ο κ. Σπ. Θεοδωρόπουλος, ο κ. Ευάγ. Μυτιληναίος, ο κ. Πάνος Μαρινόπουλος, ο κ. Κωνσταντίνος Κόκκαλης, ο κ. Κώστας Αντωνόπουλος, ο κ. Ευθύμιος Βιδάλης, ο κ. Γιάννης Κωστόπουλος, ο κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης και η κ. Σοφία Εφραίμογλου.